Quantcast

Utkání Skotsko - Česká republika na stanici SPORT 1

| redakce | tisk

Ve středu 3. března 2010 ve 21 hodin čeká českou fotbalovou reprezentaci přátelské utkání s reprezentačním výběrem Skotska. Přímý přenos z utkání zajišťuje exkluzivně televizní stanice SPORT 1, která si v tento den přichystala pro fanoušky fotbalu také speciální akci ve sport baru Zlatá Hvězda v Praze.

Českou fotbalovou reprezentaci tam přijdou podpořit i Karol Dobiáš a Bohdan Ulihrach. Od 21 hodin zpestří živou zábavu speciální program. Každý správný fotbalový příznivec si nenechá tuto sportovní událost ujít. Více informací nalezneme na prostřednictvím stránky www.facebook.com/jsemhrdynaceskesportovce.

Televizní stanice SPORT 1 nabídne živě ve středu 3. dubna 2010 od 21 hodin fotbalovým fanouškům všechny aktuální informace o zdravotním stavu hráčů, taktických záměrech trenérů ale také o celkové atmosféře v Glasgow a na samotném stadionu. Díky speciální akci ve sport baru Zlatá Hvězda v Praze se s fotbalovými příznivci zároveň živě o své postřehy podělí také Karol Dobiáš a Bohdan Ulihrach. Televizní stanice tak milovníkům fotbalu nabídne vše, co ke správnému fotbalovém zápasu patří.

Český tým vedený kapitánem Tomášem Rosickým tímto zápasem zahájí novou etapu, která vyvrcholí kvalifikačními souboji o postup na Mistrovství Evropy. Přestože jde o přátelský zápas, pro české reprezentanty bude mít zvláštní náboj. Po sérii nevydařených výsledků nyní přichází těžký soupeř, proti kterému budou muset svěřenci trenéra Michala Bílka napravovat pošramocenou reputaci. Kapitán Tomáš Rosický a spol. mohou opět dokázat, že náš národní tým má stále svojí sílu a že s ním budou muset v Evropě počítat. Skotové se ale v bouřlivém domácím prostředí budou taktéž snažit o co nejlepší výsledek, aby dokázali, že na světovém šampionátu chybí neprávem.

zdroj: Sport 1





Reklama




Vybrané články