Quantcast

Polsat Cyfrowy podepsal nový kontrakt s Nagravision SA

| redakce | tisk

Dnes 15.prosince 2004 podepsala společnost Cyfrowy Polsat S.A. kontrakt s formou Nagravision SA společnosti Kudelski, dodavatelem kódovacího systému Nagravision. Smlouva umožní migraci satelitního operátora na systém Nagravision Aladin, kódovacího systému nové generace. Systém zamezí pirátskému příjmu programů platformy Cyfrowy Polsat.

V rámci kontraktu Nagravision SA dodá kódovací systém Aladin, který úspěšně provozuje Echostar v USA, Premiere v Německu a Digital+ ve Španělsku. Dalším regionem, kde se bude používat Aladin, je Polsko u platformy Cyfrowy Polsat. Očekává se, že poté začne vzrůstat zájem o předplatné a operátor bude mít více jak 400.000 abonentů.

Zároveň Nagravision zintegruje svůj kódovací systém s nejnovějším digitálním vysílacím systémem na trhu firmy Harmonic. Znamená to, že kvalita signálu programů Cyfrowy Polsat bude srovnatelná s kvalitou jiných evropských broadcasterů. Cyfrowy Polsat začne distribuovat i nový přijímač Echostar DSB-606 s novým softwarem a kartami

Technologie podmíněného přístupu Nagravision používá obecně více jak 100 operátorů na celém světě, kteří mají celkem 40 miliónů abonentů. Nagravision je součást Kudelski Group a funguje v USA, Singapuru, Číně, Indii, Brazílii, Španělsku, Velké Británii, Německu, Francii a Švýcarsku. (satkurier.pl)





Reklama




Vybrané články