Quantcast

Topfun Media a HP Tronic prodloužili promoakci k TV GoGen a Hyundai

| redakce | tisk

Společnost Topfun Media společně s HP Tronic se rozhodli prodloužit promoakci k televizorům značek GoGen a Hyundai do konce září letošního roku. Promoakce se týká zákazníků, kteří si do tohoto data pořídí televizor jedné z výše uvedených značek.

K zakoupeným televizorům získají zákazníci zdarma voucher na filmový balíček Topfun Nonstop, který obsahuje stovky filmů z videopůjčovny Topfun a zákazníci mohou tento balíček využívat po dobu jednoho měsíce. Ze strany obou společností se jedná o vstřícný krok vůči zákazníkům.

"Je pro nás potěšující, že výrobci televizorů mají o tyto promoakce zájem a tak není tajemstvím, že na podobné promoakce se mohou těšit zákazníci všech významných světových výrobců televizorů, namátkově mohu jmenovat Samsung, LG, Philips nebo Sony," řekl Obchodní ředitel a člen představenstva společnosti Topfun Media a.s. Radek Přikryl.

Registrovaní uživatelé videopůjčovny Topfun mohou v současné době sledovat oscarový film ARGO, který Topfun nasadil do své videopůjčovny začátkem tohoto týdne. V dramatickém thrilleru, popisujícím tajnou operaci na záchranu šesti Američanů, který se odehrává na pozadí krize s rukojmími v Íránu, exceluje v hlavní roli Ben Affleck, který film také sám režíroval.

zdroj: TopFun





Reklama




Vybrané články