Quantcast

Internet Tooway nyní dostupný i přes Chorvatskou poštu

| redakce | tiskobrázek k článku: Internet Tooway nyní dostupný i přes Chorvatskou poštu

Eutelsat Broadband, širokopásmová pobočka francouzského satelitního operátora Eutelsat, uzavřela s chorvatským partnerem Intersat Telecom smlouvu s Chorvatskou poštou k poskytování satelitního širokopásmového internetu přes síť pošt v Chorvatsku.

Nová spolupráce je nastavena na transformaci širokopásmové země v Chorvatsku, kde jee více než 200 tisíc obyvatel bez kvalitního internetového připojení pro vzdělávání, zábavu, komunikaci a e-služby. Tooway poskytovaný Intersat Telecom, je nyní oficiálně dostupný v kancelářích Chorvatské pošty s možností poskytování služby domácnostem, které jsou mimo dosah pozemních širokopásmových sítí.

Tooway umožňuje uživatelům rychle a snadno se připojit k internetu a využívat internet s rychlostí až 22 Mbit/s (download) a 6 Mbit/s (upload). Uživatelé potřebují malou satelitní parabolu a satelitní modem, který si může zákazník nainstalovat sám nebo využít služeb Intersat Telecom, která má vyškolený a certifikovaný personál po celé zemi.

Intesat Telecom nabízí Tooway v Chorvatsku za pouhých 149,99 kun měsíčně (19,70 eur) s FUP 8 GB. Balíčky zahrnují FUP až do 100 GB a internet bez omezení přenosu dat mezi půlnocí a 6. hodinou ranní.

Služba Tooway je poskytována z kapacity satelitu Eutelsat Ka Sat na pozici 9°E.





Reklama




Vybrané články