Quantcast

SuperTennis odvysílá přímý přenos z tenisu ve 4K

| redakce | tisk

Francouzský satelitní operátor Eutelsat ve spolupráci s italským tenisovým kanálem SuperTennis odvysílají finále tenisového šampionátu italské Serie A1 mužů a žen v Ultra HD rozlišení ve 4K.

Akce se bude konat od 6. do 8.12.2014 na stadionu 105 v Janově (Itálie). Přímý přenos se bude vysílat na programu 4K1, prvním satelitním kanálu v Evropě poskytující televizní obraz v nejvyšším kvalitě. Vysílání bude šířeno v kodeku HEVC s 50 snímky za sekundu a 10 bitovou hloubkou barev.

Přímé přenosy budou produkovány inMEDIA, zatímco Rohde and Schwarz poskytne zařízení pro kódování signálu. SNG stanice společnosti MThree bude zodpovědná za uplink signálu na satelit Eutelsat 12 West A (12,5°W). Ten bude dále distribuován přes satelitní systém Eutelsat Hot Bird (13°E) do více než 120 milionů domácností po celé Evropě, severní Africe a Středním východě.

technické parametry - kanál 4K1:

Eutelsat Hot Bird 13C (13°E), freq. 10,930 GHz, pol. H, SR 30000, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK

Událost bude šířena živě v některých obchodech, členy sdružení Aires, které představuje velké společnosti a hlavní skupiny specializující se na prodej spotřební elektroniky a spotřebičů v Itálii.

zdroj: Advanced television





Reklama




Vybrané články