Quantcast

Finále Super Ballu z Liberce na O2 Sport

| redakce | tisk

V sobotu od 20.00 hodin nabídne stanice O2 TV Sport přímý přenos z finálového klání Super Ball 2016, kde se představí nejlepší freestyle fotbalisté z celého světa. Skvělá atmosféra, neskutečné triky s míčem a více než 250 hráčů. To vše nabídne nejprestižnější turnaj celosvětové federace v liberecké Home Credit Areně.

Freestyle fotbal se jako nově vzrůstající sport těší po celém světě značné popularitě. Ačkoliv se může zdát klasickému fotbalu podobný, jediným společným prvkem je fotbalový míč. Hlavním disciplínou je tzv. battle, ve kterém se utkají dva hráči a po určitém časovém úseku se střídají o míč. O postupujícím následně rozhodne porota.

Finále Super Ballu z Liberce na O2 Sport
▲ Finále Super Ballu z Liberce na O2 Sport

"Kdo má rád fotbal, tak se mu tento sport musí líbit. Kouzelníci z Japonska, Brazílie nebo Evropy předvádí s míčem neuvěřitelné věci, které se jen tak nevidí. Super Ball má v Liberci velkou tradici a diváci se určitě nudit nebudou," slibuje Václav Pilný, který bude sobotní finále na stanici O2 TV Sport komentovat. Jeho kolegou na komentátorské židli se stane Honza Weber, několikanásobný mistr světa a Evropy ve freestyle footbagu.

Největším lákadlem pro fanoušky bude jistě přítomnost všech hvězd světové freestylové scény. Představí se zde například anglický závodník Andrew Henderson, který se stal v posledních letech několikrát šampionem. Své umění předvede také Polák Szymon Skalski, jenž v roce 2013 dominoval na celosvětovém finále Red Bull Street Style v Tokiu.





Reklama




Vybrané články