Quantcast

TV Nova a Nova Cinema v multiplexu 2 s HbbTV

| redakce | tisk

Programy TV Nova a Nova Cinema jsou v cleoplošném terestrickém multiplexu 2 dostupné i s HbbTV aplikacemi. Diváci, kteří sledují tyto programy z multiplexu 2 tak nyní mohou využívat tzv. červené tlačítko a příslušné služby provozovatele TV Nova.

V aplikaci HbbTV najdou televizní program, domácí, sportovní i mezinárodní zpravodajství TV Nova, počasí a také ukázky ze svých oblíbených seriálů a další obsah.

TV Nova a Nova Cinema v multiplexu 2 s HbbTV
▲ TV Nova a Nova Cinema v multiplexu 2 s HbbTV

Skupina TV Nova je v podílu na sledovanosti nejsilnější televizní skupinou v Česku. Je proto logické, že náš obsah chceme zpřístupnit co nejširší skupině diváků, a to i prostřednictvím HbbTV na terestrické platformě Českých Radiokomunikací,“ říká Josef Uher, technický ředitel TV Nova.

HbbTV dodává televiznímu vysílání další rozměr a umožňuje divákům využívat další interaktivní funkce televize. Sledování televizního obsahu se tak stává ještě zábavnější a komfortnější. Aktuálně využívá HbbTV více než 1,7 milionu diváků v Česku a jsme rádi, že se mezi ně přidají i diváci, kteří sledují TV Nova prostřednictvím platformy DVB-T,“ říká Martin Gebauer, generální ředitel Českých Radiokomunikací.

Aplikace hybridní televize kombinuje vlastnosti televizního vysílání a širokopásmového internetu. Platforma HbbTV sjednocuje výrobce televizních přijímačů a vysílatele s cílem nabídnout divákům jednotné interaktivní služby. HbbTV bude dostupné i v přechodové síti DVB-T2.





Reklama




Vybrané články