Quantcast

DIGI CZ nově nabízí zákazníkům výhodné volání přes internet

| redakce | tisk

Společnost DIGI CZ, která provozuje televizi DIGI TV přes satelit i přes internet, mobilního operátora LAMA mobile a poskytuje též vysokorychlostní internetové připojení, znovu rozšiřuje portfolio svých služeb.

Zákazníkům nově nabízí výhodné volání prostřednictvím pevného telefonu přes internet. Ve třech tarifech nabízí DIGI CZ mimořádně výhodné volání do celého světa se základní sazbou od 0,99 Kč za minutu, ve vlastní síti DIGI si mohou zákazníci volat zcela zdarma. Telefonovat navíc mohou z každého místa, kde se připojí k internetu.

Náš pevný telefon využívá technologii VoIP a vhodně doplňuje službu mobilního volání LAMA mobile. Pro zákazníky jsme vytvořili srozumitelnou a cenově výhodnou nabídku v podobě tří tarifů podle počtu volných minut. Nabízíme výhodné volání do celého světa. Volání do zemí Evropské unie, ale například též do USA, Kanady Mexika nebo Izraele stojí pouze korunu za minutu,“ říká Vladimír Rusnák, výkonný ředitel společnosti DIGI CZ, a doplňuje. „Nabízíme zákazníkům k pronájmu též velmi kvalitní koncová zařízení. Volání je ale možné provést též přes počítač, smartphone či tablet.“

Základní tarif DIGI Tel 30 nabízí 30 volných minut volání do pevných i mobilních sítí v ČR za pouhých 29 Kč za měsíc. Tarif DIGI Tel 150 si mohou zákazníci pořídit za 99 Kč měsíčně a získají 150 volných minut. Tarif DIGI Tel 3000 pak za 299 Kč nabízí plných 3000 volných minut, tedy 50 hodin volání, na pevné i mobilní sítě v ČR. Cena volání po vyčerpání počtu volných minut je pro všechny tarify stejná, a stojí 0,99 Kč za minutu. Velice výhodná je i cena za volání do ciziny mimo Evropskou unii. Například do Ruska, Japonska i do Číny lze volat za 1,90 Kč za minutu, do Turecka, Egypta či Vietnamu za 4,90 Kč za minutu. Kompletní ceník je k dispozici na https://cz.digi.tv/pevny-telefon/.

Pevné volání od DIGI CZ využívá technologii VoIP, což je zkratka pro volání přes internet (z anglického Voice over Internet Protocol). Oproti mobilním telefonům nabízí kromě skvělých cen pro volání na domácí čísla ještě mnohem výhodnější volání do zahraničí. Na rozdíl od služeb, jako je například Skype, také jejím prostředím dochází ke klasickému telefonickému hovoru. Zákazníci si dokonce mohou převést své číslo, které využívali na klasické pevné lince. DIGI CZ nabízí ke službě pronájem kvalitních telefonních přístrojů Yealink, volat ale lze též prostřednictvím smartphonu, počítače nebo tabletu. A to doslova odevšud, kde se připojí k internetu o rychlosti alespoň 512 kb/s.

zdroj: PR článek





Reklama




Vybrané články