Quantcast

Tour de France 2018 na Eurosportu bude rozsáhlejší než dříve

| redakce | tisk

Eurosport vysílá Tour de France od roku 1991 a po průkopnickém pokrytí v loňském roce, kdy poprvé nabídl přenosy všech etap od startu do cíle, bude i letos Eurosport vysílat každou minutu závodu na Eurosport TV, Eurosport Playeru, eurosport.com a intergrovaných aplikacích Eurosportu.

Pokrytí Tour de France na Eurosport Playeru zahrnuje i šest doplňkových živých kamerových streamů. Diváci si také užijí nepřerušeného vysílání bez reklamních přestávek.

Eurosport navyšuje svou digitální nabídku a chce své oceněné cyklistické vysílání představit více divákům než v minulosti - nabízí v průběhu Tour de France zdarma sedmidenní test na Eurosport Playeru fanouškům napříč Evropou s výjimkou Německa a Francie.

Eurosport nabídne během 21 etap více než 100 hodin živého vysílání. Před i po každé etapě uvidí diváci živý magazín Tour de France Extra, který rozšíří živé vysílání o analýzy expertů i pohled do zákulisí závodu. Ve večerních hodinách bude Eurosport vysílat magazín Tour Today, v němž diváci uvidí experty detailně vysvětlený každý podstatný okamžik závodu.

Eurosportu se říká Domov cyklistiky. Vysílá cyklistické závody živě 200 dní v roce, celkem 2300 hodin cyklistického vysílání za rok včetně všech tří Grand Tour a pěti Monumentů.

Etapy TdF na české verzi Eurosportu budou opět společně komentovat Štěpán Straka a Martin Hačecký, kteří těží z velkých zkušeností komentování cyklistiky v posledních letech.





Reklama




Vybrané články