Quantcast

Fotbalová Serie A exkluzivně na kanálech Digi Sport

| redakce | tisk

Přímé přenosy z nejvyšší italské fotbalové ligy Serie A budou následující tři sezóny k vidění na programech Digi Sport. Italská liga ve vysílání doplní německou Bundesligu, Premier League a druhou nejvyšší anglickou soutěž Sky Bet Chanpionship.

Diváci kanálů Digi Sport v Česku na satelitní platformě Nová Digi TV CZ a internetové DIGI2GO a na Slovensku v sítích Magio TV, Magio Sat a Nová Digi TV SK mohou každý víkend sledovat desítky hodin přímých přenosů, magazínů a zápasových studií se zajímavými hosty.

Fotbalová Serie A exkluzivně na kanálech Digi Sport
▲ Fotbalová Serie A exkluzivně na kanálech Digi Sport

Další významnou novinku přitom DIGI TV oznámí již příští týden - opět ve středu 11.7.2018 ve 13:00 hodin.

DIGI TV je fotbalovou televizí a naše interní průzkumy ukazují, že naši zákazníci mají o fotbalový obsah zájem. Jsem proto rád, že mohu oznámit, že k Bundeslize, kterou jsme získali letos na jaře a budeme ji vysílat až do roku 2021, přibyla na stejnou dobu rovněž atraktivní italská Série A. V Itálii působí řada českých fotbalistů, například Patrik Schick, Jakub Jankto, Ladislav Krejčí či Antonín Barák. Díky DIGI TV tak budou moci fanoušci v Česku každý víkend sledovat, jak se daří jim i dalším hvězdám Série A,“ říká Vladimír Rusnák, výkonný ředitel společnosti DIGI CZ.

Fotbalová Serie A exkluzivně na kanálech Digi Sport
▲ Fotbalová Serie A exkluzivně na kanálech Digi Sport

Italské Sérii A vládne Juventus Turín, který na jaře oslavil zisk již sedmého Scudetta v řadě a s celkem 33. titulem potvrdil pověst nejúspěšnějšího celku italské ligy. Na pozici viceprezidenta klubu působí Pavel Nedvěd, někdejší hvězda klubu a jeden z nejslavnějších českých fotbalistů. V podobnou hvězdu může vyrůst talentovaný útočník Patrik Schick, za jehož přestup před rokem zaplatil AS Řím miliardu korun. Právě AS Řím by měl patřit spolu s Neapolí, Interem Milán a AC Milán či Laziem Řím mezi nejvážnější vyzyvatele Juventusu Turín.





Reklama




Vybrané články