Quantcast

Nicktoons exkluzivně v MTS TV

| redakce | tisk

Mediální holding Viacom International Media Networks ohlásil spuštění nového televizního kanálu na území Ruské federace - Nicktoons. Stanice vysílá od prosince 2018 výhradně v sítích společnosti MTS.

Televizní stanice Nicktoons je určena divákům ve věku od 6 do 10 let, kterým přinese více ročně než 600 hodin animovaných seriálů, včetně až 200 nových epizod.

Nicktoons se již vysílá v jiných zemích. Zejména ve Velké Británii je tato stanice velmi úspěšná. V meziročním srovnání se zvýšila sledovanost o 11 procent, což představuje 1 hodinu denně.

"Kanál pro děti od 6 do 10 let bude distribuován pouze v sítích MTS. Exkluzivní distribuce kanálu hovoří o vysoké hodnotě a významu našeho obsahu a nové fázi strategického partnerství s operátorem," okomentovala zahájení televizního kanálu viceprezidentka a generální ředitelka společnosti Viacom v Rusku, Gruzii, Ukrajině, pobaltských státech a SNS Elena Balmontová.

Natalija Bratchiková, ředitelka marketingu pro pevné linky a MTS TV poznamenala, že vznik nových kanálů s vysokou kvalitou obsahu je hlavním trendem ve vývoji placené televize, která umožňuje divákům přijímat služby, které uspokojí vysoké nároky.

Stojí za zmínku, že všechny programy Viacomu před časem opustily placené balíčky MTS TV z důvodu nedosažení dohody ohledně dalšího šíření. Nyní se programy Nickelodeon Russia, MTV Russia, Paramount Comedy a Spike vracejí do MTS TV. Navíc s exkluzivním dětským programem Nicktoon. Strany se dohodly, že budou také spolupracovat na vytvoření reality show o korejské popové hudbě a kultuře, která se bude vysílat na MTV.

Technické parametry - Nicktoons:

ABS 2A (74,7°E), freq. 12,040 GHz, pol. V, SR 45000, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK, CA Irdeto a Verimatrix

zdroj: telesputnik.ru





Reklama




Vybrané články