Quantcast

AMC Break a AMC Crime - programové novinky ve Španělsku

| redakce | tisk

Na španělském trhu dnes odstartovaly dva nové tématické kanály s názvy AMC Break a AMC. Obě stanice provozuje společnost AMC Networks International Southern Europe a v portfoliu operátora nahrazují původní stanice Blaze a Crime+Investigación.

Program Crime + Investigación byl rebrandován na AMC Crime a zaměřuje se na forenzní vědu, vyšetřování a kriminální případy jako „Madeleine McCann: Hlavní podezřelá“ nebo „Kim Kardashian West: The Justice Project“. AMC Crime je jediným televizním kanálem ve Španělsku, který se věnuje vyšetřování skutečných zločinů. Vážným a pečlivým způsobem pomáhá divákům porozumět fungování myslí zločinců, policejním postupům a vědeckým pokrokům, které jsou nezbytné pro vyšetření některých z nejslavnějších zločinů v historii.

AMC Break a AMC Crime se vysílají ve Španělsku (foto: AMC)
▲ AMC Break a AMC Crime se vysílají ve Španělsku (foto: AMC)

Nová grafika AMC Crime staví na třech základních pilířích: červených a modrých tónech, které evokují policii, samotnou značku "CRIME" a trojúhelník, který je umístěn uvnitř písmene R v názvu.

Místo stanice Blaze vysílá ve Španělsku od 19. dubna 2022 program s názvem AMC Break. Jde o stanici, která vzdává hold těm, kteří překračují konvence a překonávají své vlastní hranice. Jedním z hlavních témat AMC Break je motorismus. Stanice v dubnu exkluzivně přinese novou sezónu Top Gearu, dlouholetého a uznávaného pořadu BBC. Během tohoto měsíce má také premiéru pořad "Cars that Rock with Brian Johnson", který je věnován závodním vozům a uvádí jej Brian Johnson, lídr skupiny AC/DC.

AMC Break přinese také dokumenty prestižní americké televize ESPN o sportovních, které překonávají všechny rekordy a jejichž osobnosti přesahují samotnou soutěž. V nabídce AMC Break nechybí ani díly o technologii ("Smrtící technika", "Nemožné opravy"), extrémních povoláních ("Ledoví vikingové", "Králové CBD", "Dělníci na moři") a zákonech a pořádku ("Gibraltarské hlídky", "Rychlá spravedlnost", "Operace Narco", "Policisté na motorkách").

Grafika stanice AMC Break se snaží vyjádřit svoji tvář (tvrdost, důraznost a nezaměnitelnost) a to díky černým a žlutým tónům, které odkazují na těžké stroje a výstražné značky.

Obě stanice jsou v nabídkách místních televizních operátorů, včetně internetové a satelitní platformy Movistar Plus+, dále v nabídkách Vodafone TV, Orange TV, Virgin Telco, Euskaltel, R, Telecable, Avatel a Cable Local.





Reklama




Vybrané články