Quantcast

Discovery Channel spustil verzi pro Finsko a Maďarsko

| redakce | tisk

Discovery Networks jde ve stopách Viacomu a MTV a po celé Evropě zavádí lokální verze svých kanálů Discovery Channel.

Program Discovery je přítomný ve většině zemí Evropy a řada větších a atraktivních trhů si zasloužila vlastní programovou verzi. Discovery v minulých dnech spustil nový program Discovery Channel Hungary, tj. verzi pro maďarský trh. Program se vysílá na satelitu Intelsat 12 (45°E), na kmitočtu 11,591 GHz, polarizace vertikální, SR 30000, FEC 7/8. Signál slouží pro kabelové a satelitní operátory a je proto kódován systémem PowerVU. Ve stejném paketu jsou i programy Discovery Historia, Discovery Iberia a Discovery HD Europe.

Signál programů z tohoto satelitu je určen pro operátory z Chorvatska, Slovinska, Bulharska, Srbska, Černé Hory, Makedonie, České republiky, Slovenska a Bosny i Hercegoviny. Discovery Channel Hungary je lokalizován do 4 jazyků: maďarštiny, češtiny, srbštiny a bulharštiny.

Před několika dny zahájil vysílání další lokální program Discovery Channel - tentokrát ve Skandinávii - stanice Discovery Channel Finland. Program se vysílá na satelitu Thor 2 (0,8°W), na kmitočtu 11,229 GHz, polarizace horizontální, SR 24500, FEC 7/8, DVB-S/MPEG-2, CA Conax.

Většina distribucí lokálních verzí Discovery Channel je umístěna na satelitu Sirius (5°E). Signály jsou zde kódovány systémem PowerVU.

zdroj: sateliTV.net





Reklama




Vybrané články