Quantcast

Novým ředitelem sekce internetu TV Nova bude Daniel Grunt

| redakce | tisk

Daniel Grunt, současný multimedia bussiness manager společnosti Nokia Czech republic, přechází od 1. ledna 2008 do televize Nova. V jejích nově budovaných internetových strukturách bude zastávat pozici ředitele sekce internetu.

Ing. Daniel Grunt je bývalý marketingový a posléze produktový ředitel portálu Centrum.cz, kde měl na starosti více než sto zaměstnanců a odpovídal za celou strategii portálu Centrum.cz, včetně budování značky, marketingové komunikace, produktového portfolia, rozvoje nových služeb a technologického rozvoje. Stál také u zrodu zpravodajského serveru Aktuálně.cz.

Úkolem Daniela Grunta bude posílit pozici nejsledovanější televize také v nové oblasti, na kterou se chce Nova v roce 2008 více zaměřit, a to na poli internetu. Díky svým bohatým zkušenostem s prací v této oblasti bude jeho příchod pro Novu jistě významnou posilou,“ říká Petr Dvořák, generální ředitel TV Nova.

Ing. Daniel Grunt, MBA, je absolventem České zemědělské univerzity v Praze - Provozně ekonomické fakulty, a School of Business and Management University of New York v Praze.

2006 Multimedia Business Manager společnosti Nokia
2002 - 2006 Portal Director, Board of Directors member internetového portálu Centrum.cz
2000 - 2002 Projektový a produktový manažer společnosti T-Soft s.r.o.

zdroj: PR Nova





Reklama




Vybrané články