Quantcast

ProSiebenSat1 může spustit placené programy

| redakce | tisk

Německá Komise pro vyšetřování koncentrace v médiích (KEK) rozhodla na posledním zasedání o osudu několika projektů. Společnost ProSiebenSat1 Media AG může spustit další digitální tématické placené programy - ProSiebenSAT1 Family, ProSiebenSAT1 Fiction, ProSiebenSAT1 Fun, ProSiebenSAT1 Favorites, ProSiebenSAT1 Facts, Lifestyle, Movie Channel. Zatím není známo, kde se programy budou vysílat. V úvahu přichází nově vznikající satelitní pay-tv Entavio, případně zařazení do nabídky Premiere.

ProSiebenSat.1 Media AG již nyní provozuje vedle základních neplacených kanálů také programy kabel eins classics a Sat.1 Comedy. Oba se vysílají na platformách ArenaSat a Premiere Star (programový balík Premiere).

Společnost Deluxe Television GmbH, provozovatel hudebních kanálů pod značkou Deluxe, má nové vlastníky - 2,52% drží Solid Capital Partners GmbH a 10% je v rukou Investment GmbH. Deluxe Television nyní provozuje programy Deluxe Rock, Deluxe Soul, Deluxe Groove, Deluxe Jazz, Deluxe Klassik a Deluxe Lounge dostupné v IPTV a také neplacený program Deluxe Music vysílaný přes satelit Astra (19,2°E).

KEK dále dala zelenou novému placenému kanálu Romance TV společnosti Romance TV GmbH and Co. KG i.G. Televize Romance bude vysílat 24 hodiny denně a zaměří se na romantické seriály a filmy. Program se stane součástí nabídky Premiere Star a platformy Entavio. Zahájení vysílání je naplánováno na 14. únor 2008.

zdroj: TN





Reklama




Vybrané články