Quantcast

Mivvy spolu s Óčkem uvádí na trh miniaturní mobil

| redakce | tisk

Akciová společnost mivvy, výrobce stejnojmenných unikátních mobilních telefonů, UMPC a dalších přenosných elektronických zařízení, oznámila uvedení mobilního telefonu mivvy music ve speciální limitované sérii. Ve spolupráci s hudební televizí Óčko mohou zákazníci získat originální mobilní telefon s 1 GB paměťovou kartou s nejlepšími skladbami z udílení RGM Hudebních cen Óčka.

Obsahuje mimo jiné hity Za tebou a Spomaľ slovenské skupiny PEHA, písně Anděl perutí mách a Vidím vedle sebe tebe od Petra Bendeho či další hudbu skupin Tina, Sunset BLVD. a dalších.

Mivvy spolu s Óčkem uvádí na trh miniaturní mobil
▲ Mivvy spolu s Óčkem uvádí na trh miniaturní mobil

Spojení typicky hudebního telefonu, jako je mivvy music, a hudební televize Óčko je atraktivní novinkou,“ řekl Miroslav Jura, marketingový ředitel společnosti mivvy. „Vycházíme maximálně vstříc zákazníkům - 1GB paměťovou kartu plnou originální hudby mohou v limitované edici telefonu získat za stále stejnou doporučenou koncovou cenu.“

Nejmenší hudební telefon na světě se chlubí rozměry 90 x 35 x 17,8 mm a hmotností pouhých 64g. Což je zhruba velikost běžného zapalovače. V zrcadlovém krytu je zcela zapuštěn kontrastní OLED displej. Pokud není aktivní, splyne s okolním povrchem a vytvoří tak jednolitou odrazovou plochu. Mivvy music je do detailu stylový telefon. Vyniká funkcemi pro přehrávání hudby ve formátu MP3, MF rádiem a díky podpoře Bluetooth profilu A2DP připojíte i bezdrátová stereo sluchátka.

Mivvy music Óčko limited je u autorizovaných distributorů k dostání už dnes za doporučenou koncovou cenu 2 989 Kč. Zákazníci ho tak najdou ve více než 200 partnerských obchodních místech v sítích SO EASY, SPACE a 3A.CZ.





Reklama




Vybrané články