Quantcast

Cyfrowy Polsat pozastavil výměnu karet

| redakce | tisk

Z důvodu technických problémů pozastavil provozovatel největší polské digitální satelitní placené televize Cyfrowy Polsat (Hot Bird, 13°E) plošnou výměnu přístupových karet. Důvodem je narůstající problémy s funkčností nových karet Nagravision 3 v přijímačích. Výměna karet bude probíhat opět až po velikonočních svátcích.

Cyfrowy Polsat v minulých dnech zaregistroval zvýšený počet problémů s aktivací služeb na zákaznické linky, které byly přetížené. Provozovatel služby prosí klienty o trpělivost a pochopení.

Potíže s příjmem nabídky Cyfrowy Polsat se týká uživatelů satelitních set top boxů Samsung DSR 7000, které budou klientům vyměněny za jiné, neboť neumí spolupracovat s kartou Nagravision 3. Zkušební vysílání stanice Polsat Sport HD bude do konce fotbalového šampionátu Euro 2008 bezplatný, provozovatel očekává další boom v příjmu programů ve vysokém rozlišení (HDTV) a zájem o nové HD modely Samsung.

Proces bezplatné výměny karet Cyfrowy Polsat by měl být dokončen do června 2008, pak bude starý systém odpojen a placené programy operátora budou lépe zabezpečeny před neautorizovaným příjem. Výměny karet Nagravision probíhají i v jiných zemích - mj. v Německu a Rakousku (Premiere).

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články