Quantcast

Eurosport HD vstupuje do Itálie

| redakce | tiskobrázek k článku: Eurosport HD vstupuje do Itálie

Eurosport HD, panevropský sportovní kanál Eurosport ve vysokém rozlišení, vstupuje na italský trh. Od 25. července 2008 bude součástí satelitní pay-tv platformy Sky Italia (Hot Bird, 13°E, CA Videoguard).

Zástupci kanálu Eurosport již podepsali kontrakt s provozovatelem pay-tv služby Sky Italia ohledně zařazení programu do této platformy. Skupina Eurosport na italském trhu již nabízí programy Eurosport ve standardním rozlišení, Eurosport 2 a Eurosport News. Eurosport HD bude v pořadí čtvrtým kanálem pod značkou Eurosport, který bude působit na tamním trhu. Stanice Eurosport HD přináší stejný program jako Eurosport International (mezinárodní verze).

Abonenti Sky Italia se mohou na programu Eurosport HD podívat na celé olympijské hry z Pekingu, které budou produkovány v HD formátu. LOH se konají od 8. do 24.8.2008. Eurosport HD je bude vysílat 24 hodiny denně.

Eurosport HD obvykle vysílá 30 procent programu vyrobených v high-definition. Zbývající pořady jsou do tohoto formátu konvertovány ze standardního rozlišení.

Program Eurosport HD odstartoval 25. května 2008. Je dostupný například ve všech polských platformách (Cyfra+, Cyfrowy Polsat, N), ve Skandinávii (Canal Digital) či Velké Británii (Sky Digital).

zdroj: DF





Reklama




Vybrané články