Quantcast

Novinky freeSATu: Canal+ Domo, Travelxp HD, Love Nature a kanály Stingray

| Tisk

Nové dokumentární a hudební stanice se již brzy dočkají zákazníci satelitní platformy freeSAT v České republice a na Slovensku. 6 nových programů zařadí operátor do své nabídky v pondělí 4. ledna 2021.

K 31.12.2020 na českém a slovenském freeSATu končí programy americké společnosti Discovery. Provozovatel televizní služby, společnost M7 Group, se nedohodla na přijatelných podmínkách umožňující prodloužení distribuční smlouvy na kanály Discovery a Eurosportu. Z toho důvodu v poslední den roku 2020 na freeSATu skončí stanice Discovery Channel, TLC, Discovery Science, Animal Planet HD, Travel Channel HD, DTX, Investigation Discovery, Eurosport 1 HD a Eurosport 2 HD a Food network.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Novinky freeSATu (foto: M7 Group)

Skončí také Fine Living a Discovery Showcase HD. Tyto stanice ale přestane Discovery vyrábět a zmizí z balíčků všech televizních operátorů v regionu MENA (Střední východ, Evropa, severní Afrika).

ČTĚTE TAKÉ:
Novinky Skylinku: Canal+ Domo HD, Šlágr Premium HD a Mezzo v HD
Canal+ Domo získal licenci od KRRiT
Canal+ Domo od 1.12. v paketu Skylink
Skylink chystá nový kódovací systém Nagra



M7 Group (Canal+ Luxembourg) zajistila za některé dokumentární programy obdobné programy - cestopisné dokumenty divákům přinese stanice Travelxp HD, přírodopisné dokumenty kanál Love Nature HD, pořady o vylepšování interiéru, zahrady či o zdravém životním stylu přinese stanice Canal+ Domo.


obrázek

▲ Obr č. 2 - Stingray Classica míří na freeSAT a UPC Direct (foto: M7 Group)

Hudební fanoušky potěší stanice skupiny Stingray - Stingray Classica, Stingray CMusic a Stingray iConcerts. Tyto programy budou poskytovány v SD rozlišení.

Zařazení všech šesti programů do balíčku Medium HD je na satelitní systém Thor (0,8°W) naplánováno na 4. ledna 2021.

redakce





Reklama




Vybrané články