Quantcast

Nové karty TNK s předplatným na 5 měsíců

| redakce | tisk

Dne 1. dubna 2010 ITI Neovision patřící pod Cyfrowy Dom představila nové přístupové karty Televize na kartě (TNK), které umožní přístup k celé nabídce TNK na dobu pěti měsíců. Cena této karty byla stanovena na 99 zlotých.

Televize na kartě (TNK) jako první v Polsku umožňuje přístup k placeným programům na satelitu v podobě pre-paid. V nabídce jsou stanice TVN, TVN7, TVN Warszawa, TVP1, TVP2, TVN24, nSport, TVN Turbo, TVN Style, TVN CNBC Biznes, TVN Meteo, TVP INFO, TVP Sport, Disney Channel, Discovery Channel, TV 4, Kino Polska. Divák může přijímat několik stovek volně vysílaných programů ze stejné pozice (13°E).

Po skončení promo předplatného se mohou diváci rozhodnout, na jak dlouhé období si placené stanice předplatí. Bez abonence mohou přijímat bez časového omezení (do roku 2016) stanice TVN, TVN7, TVP1, TVP2 a religia.tv + volně šířené stanice.

Služba TNK se setkala s velkým zájmem u satelitních diváků. Na konci roku 2009 měla služba již 440 tisíc zákazníků. TNK je jednou z nejlevnějších nabídek placené televize. Za příjem kompletní nabídky TNK zákazník zaplatí 10 zlotých měsíčně (při aktivaci služby na 24 měsíců).

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články