Quantcast

Nova spouští nový video portál VOYO.cz

| redakce | tisk

Televize Nova přichystala pro uživatele českého internetu mimořádný dárek v podobě nového videoportálu VOYO.cz. Uživatelé na něm budou moci sledovat živé vysílání TV Nova, sportovní přenosy i širokou nabídku filmových titulů. Za poplatek si budou moci diváci přehrát s předstihem epizody svých oblíbených seriálů, které se na televizní obrazovce objeví až za několik dní, i kterýkoliv film ze široké nabídky.

K dispozici bude rovněž archiv se všemi pořady TV Nova i s vybranými zahraničními seriály.

Právě dnes spouští televize Nova novou internetovou službu VOYO.cz. Pod touto značkou se skrývá nový videoportál, který nabídne uživatelům nepřeberné množství nejrůznějšího profesionálního videoobsahu, od filmů přes seriály až po živé přenosy. Portál je rozdělen do dvou hlavních částí:
VOYO a VOYO+

Na rozdíl od předchozí služby archiv na stránkách Nova.cz budou moci uživatelé služby VOYO sledovat živé vysílání televize Nova (tj. veškerou vlastní tvorbu včetně hlavní zpravodajské relace) i přímé přenosy sportovních zápasů, koncertů apod. K dispozici budou mít rovněž archiv, ve kterém najdou záznamy všech pořadů TV Nova i vybrané zahraniční seriály, jejichž počet bude postupně přibývat. Každému uživateli, který zhlédne epizodu svého oblíbeného seriálu v novém archivu, bude automaticky nabídnuta možnost podívat se za poplatek na další díl, jenž bude zařazen v televizním vysílání až za několik dní.

Návštěvníci si také budou moci vybrat ze široké nabídky filmových titulů, připravené ve spolupráci s mnoha distribučními společnostmi. To už je ovšem část VOYO +.
V části VOYO+ si tak uživatelé za poplatek přehrají např. epizodu Ordinace v růžové zahradě 2 o týden dříve, než se objeví na obrazovkách, anebo si budou moci užít svůj oblíbený film nebo seriál například i na dovolené.
Z několika desítek filmů si návštěvníci stránek budou moci vybrat například i filmové hity:

Milionář z chatrče
Bathory
Valiant
Venkovský učitel
Zelené peklo
Kawasakiho růže

Filmy nebo seriálové epizody si diváci mohou přehrát přímo ve svém prohlížeči, zanedlouho přibude také možnost si je uložit do počítače a přehrát si je později. Pro přehrání není nutná registrace, avšak pro registrované uživatele budou připraveny různé výhody, například bonusový program či nižší cena za přehrání.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články