Quantcast

Cyfra+: Do 11. listopadu 10 nových HD programů

| redakce | tisk

Polská satelitní pay-tv služba Cyfra+ pro nejbližší týdny připravuje spustit 10 nových programů ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV). Všechny nové stanice spustí do magického data 11.11.2011 a budou poskytovány bez dalších poplatků.

28.10.2011 se nabídka rozšíří poprvé - operátor zařadí stanice CANAL+ GOL HD, Canal+ Weekend HD a TVN HD. Dne 4. listopadu přidá TVN7 HD. Dne 11.11.2011 do nabídky přidá zbývajících šest vlastních tématických stanic v HD kvalitě ale kino+ HD, Planete+ HD, MiniMini+ HD, teleTOON+ HD / HYPER+ HD, Kuchnia+ HD a Domo+ HD.

"Jak bylo již dříve oznámeno, Cyfra+ intenzivně rozvíjí nabídku kanálů ve vysokém rozlišení. V následujících týdnech přidáme abonentům až 10 nových stanic. Stále pracujeme na obohacování nabídky a tak to ještě není naše poslední slovo v tomto roce," říká Beata Mońka, generální ředitelka společnosti CANAL+ Cyfrowy, která je provozovatelem Cyfra+.

"Ve stejné době zvýšíme rozsah vysílání ve třech rozměrech. Již v listopadu budou moci zákazníci sledovat týdenní premiéry v rámci pásma CANAL+ 3D a v prvním čtvrtletí roku 2012 změníme kanál v několikahodinové vysílání," dodala.

CANAL+ GOL HD a CANAL+ Weekend HD obohatí stávající rodinu prémiových kanálů CANAL+ a TVN HD a TVN7 HD a tématické stanice CANAL+ Cyfrowy rozšíří bez dalších poplatků základní nabídku platformy, kanály budou k dispozici od nejnižšího balíčku začínajícího na ceně 19 zlotých měsíčně.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články