Quantcast

Legendárních 24 hodin Le Mans na Eurosportu

| redakce | tisk

Eurosport bude od 17. do 23. června 2013 vysílat jedinečné klání 24 hodin Le Mans. Diváci budou moci na Eurosport International sledovat nejen kompletní hlavní závod 24 hodin, ale po celý týden také magazín „24 minut Le Mans“, kvalifikace i populární závod legend.

Závod závodů. Právě tak hodnotí většina motoristických expertů nejstarší, nejprestižnější a nejtěžší čtyřiadvacetihodinovku světa - 24 hodin Le Mans. Také letos čeká v týdnu od 17. do 23. června na diváky Eurosportu kompletní pokrytí jedinečného dobrodružství, tedy tréninky, všechny části kvalifikace, warmup, závod legend a 24 hodin trvající kontinuální vysílání samotného závodu. K tomu všemu přičtěte večerní živý magazín „24 minut Le Mans“ plný zajímavých hostů a analýz. Magazín budeme opakovat vždy následující den.

Tradiční komentátorské trio Martin Straka, Béla Nemeshegyi a Zdeněk Míka doplní zajímaví hosté v roli spolukomentátorů a expertů:
• Jiří Křenek, fotograf F1, Michaela Schumachera a týmu Mercedes
• Martin Krejčí, zakladatel www.racingsportscars.com
• Isabelle Biela, pilotka, dcera pětinásobného vítěze závodu Franka Biely

Komentátor Zdeněk Míka se vyznává: „Pro mne je 24 hodin Le Mans oslavou motorsportu obecně. Týmová souhra i souhra člověka s technikou, vytrvalost, to jsou atributy nejen všech motoristických odvětví, ale dost možná moderního života obecně. A i když se v některých fázích závodu zdá, že se nic neděje, stále je o čem povídat. Každý jezdec i tým mají své příběhy, každá zatáčka na trati La Sarthe má svá svědectví. Na řadu přijdou rozhovory se zajímavými hosty, vzpomínání na legendární momenty a také diskuse s diváky, kteří s námi doslova stráví den svého života.“

zdroj: Eurosport





Reklama




Vybrané články