Quantcast

TV Nova natáčí druhou řadu seriálu Expozitura

| redakce | tisk

Právě dnes padla na zámku v Hořovicích první klapka druhé řady oblíbeného seriálu Expozitura, který se svým výjimečným scénářem a zpracováním stal milníkem české seriálové tvorby.

Zástupci televize Nova, tvůrci seriálu a herci slavnostně pokřitili za účasti novinářů první klapku a ředitelka sekce vlastní výroby Lucie Kršáková připomněla, že televize Nova stále investuje do nových projektů.

TV Nova natáčí druhou řadu seriálu Expozitura
▲ TV Nova natáčí druhou řadu seriálu Expozitura

"Mám velkou radost, že jsme se tu mohli setkat u příležitosti první klapky tak mimořádného seriálu, kterým Expozitura bezesporu je." Scénář pokračování seriálu napsali respektovaní investigativní novináři Josef Klíma a Janek Kroupa a zároveň naznačili, o čem druhá řada bude. "Příběhy v nové řadě jsou opět inspirovány skutečnými událostmi. Diváky čeká napínavá podívaná s prvky thrilleru z prostředí nejvyšší společnosti."

Diváci budou ve druhé řadě potkávat své oblíbené hrdiny Terezu Hodačovou a Dana Chládka v podání Hany Vagnerové a Roberta Jaškówa, jehož postava dozná velkých změn. "Stane se ze mě podivínský samotář, do mého života vstoupí nová žena a také se ukáže, že jsem zapletený do kauzy kolem prezidenta České republiky". Hlavu státu ztvární populární herec Jan Kraus a diváci se můžou těšit na řadu dalších nových herců, například Annu Šiškovou, Marka Taclíka, Andreu Opavskou nebo Jiřího Dvořáka.

zdroj: TV Nova





Reklama




Vybrané články