Quantcast

Neuvěřitelný Goodwin - novinka na Viasat Explorer

| redakce | tisk

Televize pravděpodobně ještě nikdy nezažila více adrenalinu: seznamte se s Jonathanem Goodwinem, mimořádným odvážlivcem! V novém seriálu Neuvěřitelný Goodwin ho uvidíte lézt po budovách ve stylu Spidermana a jednoduše předvádět doslova smrtící kousky, při kterých bude dávat svůj život všanc ve jménu zábavy.

Buďte připraveni na to, že tato nevšední show nenechá vaší mysl na pokoji a údivem vám bude často padat čelist!

Jonathan Goodwin je zbrusu novým dobrodruhem, který je schopen všeho - dobrovolně se pouští do těch nejextrémnějších situací, kdy na poslední chvíli uteče smrti - to vše jen proto, aby vaše mysl měla pokaždé o čem přemýšlet. To, co je pro jiné nemožné, je pro Jonathana Goodwina výzvou - tento neuvěřitelný seriál vám doslova vyrazí dech, když bude Goodwin napodobovat své hrdiny z dětství, triky z amerických show a komiksové postavy - to vše v jeho vskutku ojedinělém podání, na britských a amerických ulicích.

Bude zkoušet nasazovat opravdu velkolepý výkon na hranici veškeré možné odvahy, hbitosti a fyzické síly. Bude šplhat po budovách, chytat letící šípy a střílet z pušky se zavázanýma očima, to vše před zraky ohromených diváků. A stejně tak, jako uvidíte výsledné dílo v celé své kráse, budete svědky i mimořádného procesu přípravy, kterým Goodwin v zákulisí prochází, když se chystá na náročné výkony, z nichž mnohé drží světové prvenství.

Neuvěřitelný Goodwin - novinka na Viasat Explorer
▲ Neuvěřitelný Goodwin - novinka na Viasat Explorer

Jonathan si své neobvyklé povolání zvolil poté, co si v sedmi letech přečetl knihu o Harry Houdinim. Od té doby si vždy všímal a vybíral nemožné a zkoušel, co dokáže.

VAROVÁNÍ: NEZKOUŠEJTE DOMA - Toto jsou jen některé z výzev, které v seriálu Neuvěřitelný Goodwin uvidíte!

• Opatrně si vložte štíra do úst. Pokračujte ve vyprošťování z pout, přičemž počítejte s tím, že budete udeřeni do obličeje - opakovaně.

• Představte si, že jen tak v klidu visíte ze střechy ... vlastně z mrakodrapu. A bude opravdovou výzvou zjistit, kolik prstů vlastně potřebujete k tomu, abyste se stále ještě udrželi.

• Jednoduché jako facka - prostě chytíte šíp během letu.

• Elegantně si visíte na laně ... připojenému k vrtulníku ... zatímco jste připoutáni k autu, které jede stále rychleji.

• Než abyste byli pohřbeni zaživa, s láskou přijmete smrtící hadí uštknutí. Jenže protijed musíte dostat do 20 minut.

Neuvěřitelný Goodwin - Středy, od 25. září do 23. října 2013, ve 21:00 hodin na Viasat Explorer.

zdroj: Viasat





Reklama




Vybrané články