Quantcast

Značka CS LINK se objeví v IPTV i DVB-C

| Tisk

logo Obchodní název CS LINK, který byl doposud spojen s domácí satelitní platformou, se objeví také v dalších distribučních sítích - IPTV (televizi po internetu) a u digitální kabelové televize (DVB-C). Vyplývá to z dohody uzavřené mezi společnostmi Media Vision, s.r.o., HDD s.r.o. a společností PRO-ZETA spol. s.r.o. Praha.

Všechny tři subjekty budou spolupracovat v rozsahu digitálního převzatého vysílání a to především v oblastech technického zajištění vysílání a dalším technologickém rozvoji digitálního televizního vysílání. Firmy budou dále společně postupovat při programmingu svých služeb a obchodně spolupracovat při zvyšování penetrace televizních služeb.

Součástí uzavřeného kontraktu je nabízení svých televizních služeb pod společným obchodním názvem CS LINK. IPTV sítě budou pro základní televizní programovou nabídku využívat obchodní označení "CS LINK media basic", DVB-C sítě "CS LINK Professional" a satelitní platforma si ponechá základní název "CS LINK".

Společným postupem firem Media Vision, HDD a PRO-ZETA vznikne z hlediska svých 850 tisíc potencionálních zákazníků 3.největší komunikační síť v České republice umožňující převzaté televizní vysílání.



Značka CS LINK se satelitním divákům poprvé představila začátkem listopadu u platformy, která byla dříve známá jako Czech Link. Satelitní síť pod novým názvem CS LINK se od podzimu postupně rozšířila o několik nových programů - HBO, XXX Xtreme a TV Nova. Na transpondéru jsou také programy TV Filmbox a Nonstop Kino, které jsou zatím dostupné jen zákazníkům SkyLink.

Media Vision je provozovatel převzatého televizního vysílání prostřednictvím družice. Firma HDD je provozovatel převzatého TV vysílání prostřednictvím IPTV sítí a PRO-ZETA je poskytovatel komplexních řešení pro nové multimediální služby.

Martin Vyleťal





Reklama




Vybrané články