Quantcast

CS Link: Přeladění TV Nova

| Tisk

logo Dnes 11. 1. 2010 zahajujeme závěrečnou fázi přechodu vysílání programu TV Nova z původní frekvence 11992 MHz na novou 12070 MHz. Po více než dvouměsíčním souběhu vysílání na obou frekvencích začínáme postupně deaktivovat příjem programu na dosavadní frekvenci 11992 MHz. Vypínání bude probíhat v několika vlnách, a to sice od dnešního dne do 31. 1. Cílem tohoto postupného odpojování je rozložení očekávaného zvýšeného počtu zákazníků volajících na naši telefonní infolinku a montážních firem do delšího časového úseku.

Do dnešního dne bylo na původní frekvenci 11992 MHz provedeno několik technických úprav, které mají napomoci snadnějšímu přechodu na novou frekvenci TV Nova:

* změna názvu stanice na "Nova - přelaďte"
* změna krátké informace v EPG na "Nova - přelaďte na 12070" a dlouhé informace v EPG na "Vysílání na této frekvenci bude v nejbližší době vypnuto. Nova, Nova Cinema, Nova Sport a MTV vysílají na frekvenci 12070 MHz/Horizontal, 27500, ¾. Tuto novou frekvenci je nutno naladit na satelitním přijímači."

Postupné vypínání programu bude probíhat následujícím způsobem:

+ kódování programu Nova na frekvenci 11992 bude dnes kolem 12:00 hod. změněno takto:
* program bude kódován produktem s názvem "Nova 11992"
o příjem programu nebude na nových kartách automaticky aktivován (tj. nebude použita tzv. global-free aktivace)


* produkt "Nova 11992", který byl v uplynulých dnech přidán na většinu karet, bude postupně z karet odebírán a tím ukončován příjem na této frekvenci
+ kódování programu na frekvenci 12070 zůstává beze změny

Žádáme všechny zákazníky, aby si naladili TV Nova na nové frekvenci a teprve v případě nesrovnalostí volali na naši zákaznickou linku.

Děkujeme.

Váš tým CS Link

Lucie Gleichová





Reklama




Vybrané články