Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Homatics Box Q - výkonné multimediální centrum s A

Zdravím uživatele se zkušenostmi výše uvedeného zařízení. Ab-com není schopen zodpovědět jednoduchou otázku a pan Švehlík v recenzi opomněl zmínit možnost přepínání programů jednotlivých služeb(Skylink, Netflix, Kuki, HBO, apod.) pomocí tlačítek 0-9, ch+, ch-, jako je tomu např. u playlistu na Kodi, pokud to daná služba umožňuje. Klikání na ikony ze seznamu stanic a pořadů ala android app je způsob, který je mi na nic a jako substitut klasické tv je způsob fce playlistu ideální. Na KODI mám CoreElec a podpásovky koupě na 14dní na zkoušku s vrácením zboží po netu nepraktikuju. Díky za info.

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
uživatel
meduzka
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 1 581
Odpověď v diskusním vlákně
 

@meduzka

Možná mi něco uniká, ale jak chceš přepínat tlačítky 0-9 , když se na dálkovém ovladači nenachází?
uživatel
lubos32
Registrace: 2/2010
Příspěvků: 396
Odpověď v diskusním vlákně
 

@lubos32

....pro upřesnění. Prostě přepínat up/down, l/r hlasitost. Zase mě neber za slovo. Skylink, Kuki, Telly a další cz služby chci přepínat jako na TV a nebloumat po ikonách a nelistovat po x obrazovkách...

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
uživatel
meduzka
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 1 581
Odpověď v diskusním vlákně
 

@meduzka

Len taká otázka, mal si už takýto podobný box s takým ovládačom? Obyčajne napr. ak stlačíš dlho tlačidlo OK /to čo je v strede šípok/ tak vyskočí zoznam programov. Ak tam dáš aplikácie ATV/Goole TV/ tak tie sú prispôsobené na takýto ovládač.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,2xVU+ Ultimo 4K, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Digi.sk
uživatel
petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 4 687
Odpověď v diskusním vlákně
 

@petersk

V android boxu, už nemám (Made in PRC), jsem zkoušel pár ofiko aplikací. Fci přes Long OK jsem nezkoušel. Díky za tip. Zkusím to nejdříve na androidTV img pro Odroid.

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
uživatel
meduzka
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 1 581
Odpověď v diskusním vlákně
 

@meduzka

Prepáč čo to je made in PRC? Ale ofiko aplikácie sú iné na čistý Android a iné na Android TV.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,2xVU+ Ultimo 4K, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Digi.sk
uživatel
petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 4 687
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Homatics Box Q - výkonné multimediální cen...

Pokud to dana aplikace podporuje, tak samozrejme jsou funkci tlacitka prg up, down :) Nebo u nekterych aplikace to mohou byt sipky nahoru, dolu. Osobne vyzkouseno.
uživatel
koudelka
Registrace: 4/2009
Příspěvků: 750
Odpověď v diskusním vlákně
 

@meduzka

Měl jsi v ABcomu říct, že ty tlačítka chceš mít na dálce, stejně jako Netflix, Prime video, Youtube, Google Play, že to jinak neumíš ovládat. Uvědom si, že ty naše aplikace nikoho nezajímají, pokud nemáš odběr min s třemi nulami. A co hlasový asistent Google? Nic?
uživatel
matchboxx
Registrace: 9/2012
Příspěvků: 2 332
Odpověď v diskusním vlákně
 

@matchboxx

Dotaz byl jednoduchý a to jestli umí požadovanou fci. Očekávaná odpověď byla ano-ne.

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
uživatel
meduzka
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 1 581
Odpověď v diskusním vlákně
 

@petersk

Made In PRC = Mede In Peoples Republic of China.
uživatel
Frank11
Registrace: 2/2009
Příspěvků: 1 707
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Frank11

Aha dík. :))) :))) Myslel som si, ale toľko skratiek je v príspevku, fci a pod. Aj ten fci mi robil problém :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,2xVU+ Ultimo 4K, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Digi.sk
uživatel
petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 4 687
Odpověď v diskusním vlákně
 

@meduzka

Teraz som pozrel Skylink. S long OK vyjde stavový riadok informácie o stanici a programe. Tu sa dá uložiť stanicu do obľúbených. Šípkou hore vyjde zoznam staníc a tu šípkami doľava doprava sa dá vybrať obľúbené a pod. Kuki neviem, Netflix a HBO GO klasika ako pri streamovacích službách.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,2xVU+ Ultimo 4K, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Digi.sk
uživatel
petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 4 687
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Homatics Box Q - výkonné multimediální cen...

Minulý týden jsem koupil Openbox AND-95, android 10, je tam spoustu věcí nainstalovaných od ellana Kodi, Skylink, Hbo Go atd..cokoliv stahneš z google play.Šlo mě hlavně o iptv, to šlape perfektně, přepínání svižné. Mám tam zapichlý 4 TB disk Western digital, šlape a přehraje všechno.
Malá krabička, co hodně umí, stálo to nějak 46 € cca 1200 Kč
uživatel
oldies26
Registrace: 1/2007
Příspěvků: 338
Odpověď v diskusním vlákně
 

@petersk

Vďaka. Odskůšam.

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
uživatel
meduzka
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 1 581
Odpověď v diskusním vlákně
 

@oldies26

U openboxu jsem neviděl certifikaci pro Netflix, díky za tip. Zvažoval jsem, že pořídím před recenzí MECOOL KM2 S905X2-B. Přeci jenom jsou už dnes senioři se zájmem o Netflix nebo HBO GO. Kodi zvládá vše bez problému, aspoň po dobu funkčnosti addonů. Nedávno vypadl Netflix, ale rychle byla provedena oprava (error xxx). To jsou věci, kterým se chci vyhnout u někoho, kdo je z ruky. Kuki myslím měnil přístupy přes API apod. Proto volba na krabičku s certifikací Netflix a jistotou jednoduchého update.

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
uživatel
meduzka
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 1 581
Odpověď v diskusním vlákně
 

@meduzka

No s tými Mecoolmi by som si dával pozor. Syn si kúpil KM2-ku kvôli cert. Netflixu a po prvej aktualizácii "stratil" certifikáciu. Skúšali sme to všelijako, ale nedalo sa dať späť "certifikovanú" verziu. A navyše pred dvomi týždňami sa pokazil úplne /HW/. Takže sme prešli na Chromecast Google TV a je pokoj. Dobre by bolo vedieť, či mal aj niekto druhý takýto problém s týmto boxom.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,2xVU+ Ultimo 4K, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Digi.sk
uživatel
petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 4 687
Odpověď v diskusním vlákně
 

@meduzka

obecne u android TV boxu, pokud je dobre implementovane hdmi-cec, pak lze ovladat aplikace ovladacem od TV a funguji numericka tlacitka, vcetne tlacitek na prehravani atd...
uživatel
baronb
Registrace: 7/2007
Příspěvků: 118
Odpověď v diskusním vlákně
 

@all

Dnes mě přišel ,zrovna jsem ho nainstaloval,vyměnil jsem ho za Xiaomi box,zatím vcelku nadšení,vše šlape jak má,přepínat ovladačem aplikace samozřejmě nejde,je potřeba klasicky přepínat v menu jako u všech zařízení s androidem.

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
uživatel
Anubis
Registrace: 7/2008
Příspěvků: 705
Odpověď v diskusním vlákně
 

@meduzka

Omlouvám se ale špatně jsem dotaz pochopil .Ano je to tak ,teď jsem spustil Magio go a opravdu jde přepínačem na dálkovém ovladači přepínat programy nahoru a dolů,jako u klasické tv,není potřeba vracet se do seznamu programů R^

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
uživatel
Anubis
Registrace: 7/2008
Příspěvků: 705
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Anubis

Můžeš, prosím, vyzkoušet, zda ti funguje zvuk Dolby Digital/Dolby Digital Plus, případně jiné Dolby a DTS (tedy pokud máš domácí kino, popřípadě A/V receiver), třeba přes VLC přehrávač nebo KODI? Na některých webech jsem četl různé informace o "neprůchodnosti" zvuku.
Máme s kámošem taky objednané zboží, bohužel, dodací lhůty se stále posunují. Moc díky.
uživatel
Rokle
Registrace: 4/2012
Příspěvků: 18
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Rokle

Domácí kino už nemám ,mám ho připojený přes cinche do stereo zesilovače,v tv přes HDMI mě to signalizuje DD + ,víc ti k tomu asi neřeknu.

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
uživatel
Anubis
Registrace: 7/2008
Příspěvků: 705
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Homatics Box Q - výkonné multimediální cen...

V pondelok som ho objednal a dnes mi došiel.Všetko funguje rovnako ako na TV s androidom 8.Žiadný problém s ovládaním. Starý originál Magio go box išiel do zásuvky.

VU+ZERO4K,DM800HD
uživatel
Nalimm
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 658
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra