Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Web skylink a pristup k zakaznikom

Zdravim vospolok, ako sa vam paci novy "web" skylinku ? Zrusena moznost platby cez GoPay, zrusena moznost dobijania kreditu, primarna karta ma moznost len platby kartou (udajmi z plastu) a PayPal, karty next maju aj moznost online bankoveho prevodu...vlanie na hotline je uplna strata casu, kefemlejnek ani nepusti k slovu, mele si svoje, vobe ju nezaujima co jej clovek hovori, tvrdi uplne nieco ine ako to na co sa pozeram a robim tona zivo...skvela inovacia, doteraz som si dobil kredit jednou bezpecnou platbou a potom z neho realizoval uhrady za jednotlive karty hlavnu a next, teraz musim urobit tri platby separatne a trikrat platit banke poplatok, plus platit udajmi z plastu bankovej karty...Tak ma napada chcu vyhnat aj ten zbytok zakaznikov co im zostal ?

Shrek7
Registrace: 2/2013
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 168
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Web skylink a pristup k zakaznikom

sirda, to je pravda. Niekedy sú objektívne dôvody, prečo nechcem mať aktívny balík okamžite, ale až od konkrétnej doby. Napríklad spojiť to s nejakým podujatím (F1, LM vo futbale, Premier league...).

Opensat 9700 HDPVR+

krtík
Registrace: 7/2012

Odložená platnost balíčku

Je dobrá když se staráte o další lidi. Rodiče oznámí, že ten a ten den se přesunou na chalupu, tak se prostě objedná satelitní balíček na den předem a nedalo se na to zapomenout.

PJK
Registrace: 11/2005

@kolle

Nie. Ku miestu inštalácie nie je potrebné udávať konkrétnu adresu. Ja som na uvedenie do predošlého stavu použil tlačivo "Změna registrace karty", dá sa vyplniť aj online na CZ stránke Skylink - nejčastější otézky - kontaktni formulare - zmena registrace karty. Na CZ stránke preto, aby v kolonke miesto inštalácie a Měna bola ČR. Hore označíš "Změna registračních údajů (původní vlastník)" a ďalej podľa predtlače. Pri čísle telefónu sa +420 dá opraviť na +421... Bydlisko ostáva Tvoje oficiálne v SK. Do kolonky "Text vašeho sdělení - Způsob nabytí karty" môžeš napísať "Len zmena miesta inštalácie".
Po prevedení zmeny (info príde mailom) už budeš platiť v Kč, na český účet (ak zo Slovenska musíš si ho prehodiť do IBAN-u) a budú sa na Teba vzťahovať VOP pre ČR. Takto sa dá potom karta trvalo oficiálne používať v ČR napríklad na chate. ;)

Frank11
Registrace: 2/2009

@Frank11

Dakujem Ti za podrobne informacie. Pozeral som a ten formular na zmenu karty tam zatial existuje (na CZ skylink), tak to zrejme zvazim. Co sa tyka platby, tak zrejme v banke na konkretnu platbu staci nastavit Kc ako menu a platit na konkretny ucet, len ja som to zvykol platit kartou a tam boli vzdy eura. Takto by som to asi musel uhradzat prevodom predpokladam. A tu kartu vidis normalne dalej vo svojej slovenskej zakaznickej zone?

kolle
Registrace: 1/2006

HBO predplatne

Na chatu mi pani nabidla HBO Standard (jiz nemaji v nabidce) i HBO MaxPack pri rocni platbe za cenu 10 mesicu. Tak jak to meli doposud. Na dotaz, jestli je soucasti i tohoto doplnkoveho balicku i zakladni sada programu (jako byl Digital) odpovedela, ze ano (ale uz nikde nemaji napsane, co je tam vsechno za programy). Konci mi rocni predplatne a i kdyz jejch nabidka HBOMAX je ve verzi Standard, tak jinou variantu za tuto cenu nemam.

siddhart
Registrace: 1/2016

@siddhart

Zaujimave je, ze ani v SK ani v CZ ponuke na webe nie je moznost vybrat si balik HBO Standard, ale ked som sa prihlasil do svojej zakaznickej zony (SK), tak tu moznost som tam videl a to aj dnes. Aj ma to prekvapilo, lebo uz tu niekto pisal pred casom, ze ta moznost je zrusena. Tak neviem, co by sa stalo, keby som si ten balik zvolil. A dokonca aj za rovnaku cenu mesacne to je - 8.90 EUR. Ked som pozeral oficialny web HBO Max, tak najnizsia ponuka balika Standard je za 9.99 EUR. A cez Skylink by to bolo to iste a k tomu aj 3 linearne kanaly. Jedine, co je asi naozaj zrusene, je ta akcia, ze platis za 10 mesiacov a pozeras 12. To ale plati aj pre balik HBO MaxPack.

kolle

@kolle

Nie. V SK zóne ju už nevidím. Len v CZ.
Ja osobne zatiaľ nikdy nepoužívam cez internet platbu kartou, vždy volím radšej bankový prevod cez internet banking. V tomto prípade raz do roka nie je žiadny problém. Moja banka mi umožňuje odoslať sumu aj v CZ korunách.

Frank11

Inak z prehľadu balíčkov vypadol HBO Standard, je tam len HBO MaxPack.
Ale v cenníku stále je a cez cenník sa dá aj predplatiť.
A áno, nikde sa už nedá zistiť zloženie balíčku Digital, ktorý sa automaticky dáva k doplnkovým balíčkom okrem maďarského.
Je to omnoho horšie, ako to bolo. Na dizajn kašlem.

Frank11

@kolle

Ano, v nabídce už není HBO Standard, ale na chatu jsem paní napsal, že ho aktuálně používám a řekla, že mi ho může nabídnout (oni ho pořad v nabídce mají pro internetovou službu) a rovněž mi sdělila, že mi nabídce roční předplatné za 2350 Kč (respektive 2850 Kč pro HBO MaxPak). Na dotaz, jestli to se musím rozhodnout hned, mi sdělila, že nemusím, že mi to nabídnou i později. Jen nikde nemají uvedenou, jaké kanály z původního Digital jsou k tomu zdarma (na starém webu to bylo uvedeno, na novém už nic)

siddhart
Registrace: 1/2016

@kolle

V CZ jde zaplatit HBO standard.

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

@jackino

Dik za info. Asi to teda pojde aj u nas, ked to tam vidim este v zakaznickej zone.

kolle

@Frank11

Takze zrejme bude nutne si separatne spravit registraciu v CZ domene Skylinku, vsak?

kolle

Takze ja si prdplacim balik multi a kdyz bych chtel prejit na vyssi treba na kombi+,tak musim volat jako.T neni normalni co s tim zase udelali.Tragedie

Sanca

@kolle

Tady je důkaz
https://postimg.cc/QV1hDX2H

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD

jackino

@jackino

Aj na SK webe sa v zákazníckej zóne dá objednať balík HBO Standard. Ale v ponuke na hlavnej stránke tento balík nemajú. Asi nechcú aby si ho ľudia predplácali, keďže vychádza lacnejšie ako HBO Max tarif Standard napriamo.
Tých 235 korún, resp. 8.90€ za lineárne HBO + v podstate všetky základné stanice + HBO Max je super ponuka... ešte pred niečo vyše rokom bola k tomu aj videotéka Canal+, teraz ju tam neuvádzajú, ale možno k tomu stále je.

Halford89
Registrace: 5/2025

Inak keď už nie je uvedený balík Digital, tak tie doplnkové balíky sa zrejme už nebudú dať objednávať samostatne, lebo súčasťou tých doplnkových balíkov boli aj stanice z balíka Digital a takto bol balík napr. HBO Standard veľmi výhodný.
V balíku Digital boli v podstate všetky základné stanice, to jest verejnoprávne stanice, Markíza, JOJ... v ČR Nova, Prima

Halford89

@Halford89

Je to nějaký divný ve Skylink Live na hlavní stránce HBO nelze objednat samostatně, ale dám balíčky a služby/vstoupit vyberu HBO přejdu k objednávce/platbě a normálně mě to pustí až k zaplacení od 1 měsíce až po 1 rok.

jackino

@jackino

Viem... nemajú to zrejme ešte všetko dotiahnuté.
Ale fakt si myslím, že neskôr sa už tie doplnkové balíky samostatne objednať dať nebudú.
Veď keď nato pozerám, tak Mini a Smart sú úplne o ničom a neoplatí sa ich predplácať. A ak by chcel zákazník k týmto balíkom HBO, tak v súčte by tá cena bola na celkovú ponuku vysoká.
Prisahambohu, že najlepší balík v Skylinku v pomere cena - ponuka, je balík Premium, lebo tá cena (599 Kč/24.90€ mesačne) za to všetko čo v ňom je, nie je vysoká ale výhodná.

Halford89

@Halford89

Halford89, včera som si na mesiac oživil spiacu kartu (nastavená na CZ región) doplnkovým balíčkom Canal+ a idú mi všetky české základné programy z bývalého balíčka Digital. Takže ide objednať doplnkový balík aj samostatne.

Opensat 9700 HDPVR+

krtík
Registrace: 7/2012

@kolle

Ale nie novú registráciu, len zmenu registračných údajov. A áno, na doméne CZ.

Frank11

@jackino

Áno, keď ideš cez cenník, tak tam tá možnosť je. Ale už nefiguruje v zozname balíčkov satelitnej TV.

Frank11

@krtík

Veď v pohode, ale v budúcnosti to tak byť nemusí... a ako som už písal, mám blbé tušenie, že ani nebude.
Veď si pozri ponuku na webe (nie v zákazníckej zóne) doplnkové balíčky.
HBO MaxPack - 5 programov, predtým uvádzali 5 programov + stanice z balíka Digital. Podobne je to aj pri balíkoch CS a Exxtra.
Avšak pri doplnkových balíkoch Canal+ je uvedených rovno 59 staníc, čo znamená všetky stanice Canal+ a Filmbox a k tomu stanice, ktoré boli v balíku Digital.
No a balík Digital sa už nikde na webe nespomína, ale pamätám si, že to boli v podstate všetky základné stanice STVR, JOJ, Markíza, hlavný Filmbox, atď...

Halford89

@krtík

Ale samozrejme, že sa dá objednať doplnkový balíček (okrem maďarského) aj samostatne. Diskusia je o tom, či k nemu automaticky pridajú aj pôvodne základný balíček Digital.
@sidhart sa na to vyslovene Skylink-u spýtal a na linke dostal odpoveď: "Na dotaz, jestli je soucasti i tohoto doplnkoveho balicku (HBO Standard) i zakladni sada programu (jako byl Digital) odpovedela, ze ano."

Frank11

@Halford89

"...ale v budúcnosti to tak byť nemusí..."
Áno, aj to môže byť.
Ale môže byť aj to, že "nemajú to zrejme ešte všetko dotiahnuté".
Čas ukáže.
Hlavne im treba písať a eventuálne prejaviť (naznačiť) svoj nesúhlas s ich krokmi. To je všetko, čo môžme pre to urobiť. Nemusia to akceptovať, ale minimálne sa nad tým zamyslia. Možno.

Frank11

@Frank11

Napísať na podporu Skylinku nejaký podnet je ako hrach na stenu hádzať. Uvidíme... čas ukáže.

Halford89
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 168

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra