, sekce: Jiné placené TV |
|
Movel tv iptvAhojte, máte niekto skúsenosť s MOVEL TV? https://movel-tv.eu/sk/ |
fatter
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 32 |
|
|
RE: Movel tv iptvKOMPLET.TV je lepší SKCZ+HU. |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 754 |
|
|
RE: Movel tv iptvobe 2 stránky sú nelegálne itpv služby...nechápem ako to tu moderátor môže nehať?a nechápem ako je možné že ich doteraz žiadny operátor alebo vlastník nejakého programu neudal na polícii |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 397 |
|
|
@jožkoTy by si len udával, trestal a čo ja viem ešte. Som starší ročník a strašne mi niekoho pripomínaš. |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 637 |
|
|
RE: Movel tv iptvS tou nelegálností bych byl opatrný. Teď nemyslím jenom ve smyslu platných zákonů, ale i ve smyslu zdravého rozumu (ať už to nazvu jakkoliv.) Hypertrofovaná ochrana autorských práv není moc dobrý způsob světa. (Zjednodušeně řečeno, nechci-li zdarma ukazovat svoje dílo, pak ho nemám cpát do veřejného prostoru. Představte si sochaře, který umístí svoji sochu do veřejného parku, a pak bude chtít vybírat vstupné od okolojdoucích. Nebo spisovatele, který vytiskne svou knihu, dá ji do knihoven a pak bude chtít platit od každého čtenáře za přečtení.).I v ohledu platných zákonů přináší bezhraničnost internetu jisté otázky. Vysílatel (či co to je) někde v Thajsku, Gambii, Belize asi není povinen se řídit českými zákony, alébrž místní legislativou, která má pámbu ví jaká pravidla. Berte to jenom jako poznámku k zamyšlení, věcně je mi to ukradené. :-) |
TomSenior
Registrace: 3/2025 Příspěvků: 531 |
|
|
Tomseniornemas pravdu čo sa týka TV, nemožeš toto porovnávať s telkou. Medzi operatorom a tv existuje nejaký právny vztah a na to nadvazujúci vztah financný |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 483 |
|
|
@mastoNemusím ti nikoho pripomínať,len mám proste už nejakú averziu a alergiu na týchto podvodníkov kam až siaha ich drzosť a odvaha.Keby to robili potichu a pár ludom by to predávali tak ok.Ale oni si normálne vytvoria vlastný web.Ničoho sa neboja.Majú stovky-tisíce zákaznikov.To vážne žiadny človek,ktorý je v manažmente v programoch ako NOVASPORT,PREMIERSPORT,CANALA+SPORT,HBO atd nevadí,že nejaký nelegálny web predáva ludom ich programy novasport123456?canalsporty?hbočka?premiersporty? to vážne nikto odnich nesleduje internet?...alebo polícia?ved prednedávnom sme tu mali článok ako nejakú službu BITPLAY zakázali..tu stránku podla mna ani 99% ludí nepoznalo..a na týchto nejako zabudli..https://www.parabola.cz/clanky/8164/nelegalni-streamovaci-sluzba-bitplay-byla-ukoncena/ |
jožko
|
|
@jožkoto s tým vypnutím si predstavuješ veľmi jednoducho - čo ak sú tie servery umiestnené niekde v tramtárií? Poviem ti to na jednom osobnom príklade - pracoval som v ČR v jednej firme niekoľko rokov, všetko v pohode až vinou zlých rozhodnutí šéfa firma krachla, prestala platiť výplaty, odvody, nič. Čo spravil šéf? Prepísal tú zadlženú firmu na nejakého rusa... tak, a teraz keď chcem niečo vymáhať (dlžnú sumu), mám smolu. Rusko v týchto veciach s ČR nespolupracuje, svojich občanov sem nevydá...Nejak podobne si to predstav aj s týmito službami - proste si tie servery umiestnia tam, kde na nich nikto nič nemá |
ppolacek
Registrace: 1/2024 Příspěvků: 64 |
|
|
@ppolacekniesom (nevhodné slovo)...viem,že to nieje jednoduché...že napriklad stránka KOMPLET.TV nemá predsa ani českú ani slovenskú doménu...určite to má zaregistrované v zahraničí..určite mu platia ludia peniaze na paypal alebo revolut účet...ale tak snád Policia alebo Súd majú nato nejaké orgány a páky...nemôže mať niekto až takú drzosť,že si ešte vytvorí web stránku...kde sa pýši že má všetkych sk-cz športové programy...čo majitel canal+sport spí??čo majitel novasportov spí?čo majitel oneplay sportov spí? |
jožko
|
|
@jožkoveď si otvor tú stránku, platba je cez crypto. Je tam aj bankový prevod, ale ten ide cez anycoin ktorý to zas len prehodí do crypta |
ppolacek
Registrace: 1/2024 Příspěvků: 64 |
|
|
180 EUR za 15 měsíců?Vždyť je to předražené a kvalita diskutabilní!Domluvte se s kamarády a Magenta TV lze sdílet až na 5 zařízení bez ohledu na IP adresu.... pravda, asi to není zcela v souladu s jejich podmínkami, ale máte legální službu se 100 procentní funkčností i Archivem.... jedu tak šestým rokem. Magenta balíček M+ za 150 korun měsíčně!!!! |
PepaJožka
Registrace: 8/2022 Příspěvků: 480 |
|
|
RE: Movel tv iptvKdyž to není souladu s jejich podmínkami, tak to legální není úplně určitě. Narozdíl od všelikých poskytovatelů ze světa, u kterých si nelegálností nejsem tak úplně jist. Protože ve světě na mnoha místech platí zcela jiné zákony, než u nás, resp. než si neznale představujete. (Jen poznámky k zamyšlení, já nevím, jak to ve skutečnosti je, a je mi to úplně jedno.) |
TomSenior
|
|
RE: Movel tv iptvA aký z toho plynie podľa @jožko záver?Kradnúť v malom sa môže, vo veľkom nie. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 717 |
|
|
@TomSeniorVyužít mezeru v možnostech není totéž jako dělat něco nelegálního.... koneckonců ani PŘIJÍMAT pirátské vysílání nelegální z pohledu konzumenta není |
PepaJožka
|
|
RE: Movel tv iptvNapsal jsi: není to v souladu s podmínkami smlouvy = pak je to nelegální, protože porušuješ uzavřenou smlouvu. Jestli to jenom ve smlouvě není ošetřeno = je to legální. Já neznám jejich smlouvu.S pojmem nelegálnosti se tady šermuje dost divoce (a neznale.) |
TomSenior
|
|
@TomSeniorsdílení účtu v rámci rodiny....není napsáno jaké rodiny.... i můj kamarád Salim z města Nalčik pod Elbrusem je mnou brán jako Bratr, takže je člen rodiny.... Takže vše v pořádku |
PepaJožka
|
|
RE: Movel tv iptvPrávní definice rodiny ovšem nějakého ruSSáka z Nalčiku neobsahuje. I když mu říkáte bratr. Můžete mu říkat třeba ženuška, ale nebude to vaše manželka. Právo není až tak úplný blábol. |
TomSenior
|
|
@TomSeniorProboha, to je ale hňup..... z mé strany vše.... dávám si Tě na svůj blacklist |
PepaJožka
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|