Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Nokia 8000

Na Nokii 8000 som chcel cez Google Play pridať aplikáciu HBO Max. Vypísalo mi že mám málo miesta na HDD. HDD je zaplnený len na 1,5Gb z celkových 4,5. Pridal som naformátovaný USB kľúč s 30Gb, avšak stále vypisuje že je málo miesta. Reštartoval som prístroj a stále to isté. Neviem prísť na to kde je chyba. Máte niekto s týmto skúsenosť?

masto
Registrace: 9/2006
Odpověď v diskusním vlákně

@masto

Taková všeobecná rada, zkus vymazat mezipaměť. Mě to někdy pomohlo.

vladauf
Registrace: 7/2022

@masto

A nebo vymaž nějakou apku kterou nepoužíváš.

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

@jackino

Už som vymazal všetko, čo nepoužívam. Nepomohlo. Napísal som teraz do Ellano.sk, som ich zákazníkom, som zvedavý čo mi poradia.

masto

@masto

všetko ostatné ide nahrávať?

Duzu
Registrace: 7/2005

RE: Nokia 8000

ked sa zapína po výpadku siete ohlási pripojené zariadenie na nahrávanie? napr. ten kľúč ,dať výrobné nastavenie, je správny SW?

Duzu
Registrace: 7/2005

RE: Nokia 8000

Nemas tam Kodi a nejake zname pluginy v nom ? Svagrovi sa to tam nabalovalo az mu to zabralo celu pamat, pomohlo odinstalovat a dat vsetko nanovo.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

@LucaBrazza

No konečne som sa dostal aj k PC. ˇAno mám tam Kodi, pozriem sa na to. Toto mi prišlo z Ellano.sk: Dobrý deň,

podľa popisu to vyzerá tak, že zariadenie sa snaží inštalovať aplikáciu do internej pamäte, ktorá býva pri Nokii 8000 pomerne malá a pravdepodobne už zaplnená. Externý HDD alebo USB kľúč sa totiž štandardne používa len na dáta, nie na inštaláciu aplikácií, pokiaľ nie je nastavený ako interné úložisko.

Odporúčam preto skontrolovať voľné miesto v internej pamäti a prípadne vymazať nepoužívané aplikácie alebo cache.

Alternatívne je možné USB zariadenie naformátovať priamo v boxe ako interné úložisko, čím sa pamäť rozšíri aj pre aplikácie.

Tak uvidím čo poriešim. Tento box mám len v práci, tak ma to tak netrápi.

masto

@masto

Na to,že jsi zde tak dlouho a tolik příspěvků Tě mohlo napadnout,že máš plnou paměť,navíc Ti to hlásilo nedostatek paměti,nic složitého.

Prosat
Registrace: 8/2005

@Prosat

To ma aj napadlo, už som to aj vymazal, ale nepomohlo to. Tak ešte skúsim naformátovať USB ako interné úložisko a ak ani to nepomôže tak dám obnoviť výrobné nastavenia. Nuž čo už, človek sa učí stále.

masto

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra