Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Homatics Box Q, nefunkcny zvuk na JOJ Play

ahojte, Mam Homatics Box Q s firmw: 14.6.7620 a nefunkcny zvuk na JOJ Play z MS 2026 v hokeji, pozeram zapas SVK-Norsko, serialy, filmy ... zvuk v je poriadku. Internet linka 40 Mb/s. Neviete, kde by bol problem?

tono
Registrace: 1/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Homatics Box Q, nefunkcny zvuk na JOJ Play

Skontroluj si ci nemas ako audio stopu zvolenu UND, a nie SK ako Jackino.

skyrider
Registrace: 3/2015

@skyrider

Do včerejška to šlo nic jsem s tím nedělal v boxu nic nastavit nejde vše mám jak bylo, ale neřeším to nedívám se na to ale zase je to zajímavé do včerejška to jelo jak jsem psal jinde na 24 ticho a Krimi má audio anglicky,ostatní kanály OK.

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

@jackino

Prehodili sa ti stopy. Zvol si SK audio (prva stopa) a bude to OK.

skyrider

@skyrider

neviem ako prepnut stopu na streame? nefunguje ok a ani sipky s nejakym menu, nci

tono

@tono

Cize sledujes cez aplikaciu JOJ Play na telke a hovoris ze ti TV JOJ ide pocas prenosu bez zvuku a mimo prenosu ti ide so zvukom?

Pozrel som sa na TV JOJ. Ma 2 stopy: SK a UND, pocas prenosu ide na oboch stopach slovensky komentar. Takze ked mas TV JOJ nemy tak tam bude ine harakiri. Skus vymazat cache alebo data aplikacie a prihlasit sa znova ak na ine neprides.

skyrider

@skyrider

Na satu je možnost přepnutí stopy jak píšeš Ty, ale ten Box tu možnost nemá.

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD

jackino

@jackino

Ja som nepísal o sate, ale o JOJ Play. Tam sú tie audio stopy o ktorých som písal. Sú tam DASH streamy s 2 audio stopami. U teba je jasné že ti zariadenie vybralo inú ako prvú SK audio stopu (pozn.: vybralo ti druhú UNDEFINED stopu - pôvodné znenie, ktoré ti ale na JOJ 24 nehrá, lebo tam je nemé) ale to že je TV JOJ nemé počas prenosu u Tona si vysvetliť neviem.

skyrider

@skyrider

Jako já ten Play prakticky nesleduji chápu Tě ohledně těch 2 stop do včerejška to jelo OK, prostě na tom Homaticsu to audio nejde přepnout ta položka tam není.

jackino

@jackino

Na Android boxe je navigácia ako u mňa na Android TV. V televíznej aplikácii JOJ Play neni funkcia prepnúť audio u teba? Lebo vo webovom prehrávači JOJ Play sa jednoducho dá prepnúť.

skyrider

@skyrider

Není tam ta možnost 24 už jde se zvukem.

jackino

@jackino

V tom prípade si aplikácia vyberá podľa toho aký systémový jazyk používaš. Ak máš nastavenú v systéme češtinu alebo angličtinu, tak ti aplikácia možno bude vyberať tú druhú stopu, čiže UND (undefined - chýba bližšia špecifikácia stopy zo strany JOJ). Ak sa manuálne nedá zmeniť, tak to pôjde iba spôsobom že si systémové rozhranie zmeníš na slovenčinu. Aplikácia si v tom prípade bude automaticky vyberať slovenčinu.

skyrider

@skyrider

Tak jsem to odinstaloval a provedl novou instalaci a už to jede OK, tak nevím kde byl problém. :bigeyes:

jackino

@jackino

Problém byl mezi gaučom a tv!
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

Už to zase nejede seru na to. :laughing:

jackino

@jackino

Nejak JOJ PLAY na Tv je pomalá na koľko mám rýchly internet tak apka mrzne stiahol som kvalitu obrazu už je to lepšie ale na Full hd to nejde aj dosť zamrza apka ako je to u vás? Digi go mi ide celkom dobre.

sun26
Registrace: 4/2026

@sun26

Jak jsem už psal dnes se to sekalo asi nejhorší aplikace co je, to už je lepší i Prima +.

jackino

@sun26

Aký máš rýchly internet? Lebo problémy sú práve v tom. Pri 1GBs žiadny problém, sekanie žiadne.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@petersk

500 Mbit/s aktuálne vzduchom.

sun26

@petersk

Ale Digi go mi ide v pohode po celý rok bez sekania.

sun26

Taky mám optiku asi si ten Homatics nerozumí s tou apkou. :lookaround:

jackino

@jackino

Môže byť aj to problém lebo na tablete ide dobre apka aj na mobile.Takze asi to je problém v boxe síce ho mám dva roky ale na Digi go úplne stačí. ;)

sun26

JojPlay app je tragicka

potvrdzujem JojPlay app je tragicka pre boxy, pc aj mobil ok. Nepomohli ani experimenty s globalnym nastavenim zvuku, restartmi, odist. app. Nic. Zvuk je na 1/2 sekundy pocut po spusteni streamu a konic, hluchota. Nie je mozne vybrat stream.

tono

Záver:

Podľa informácií od technickej podpory pre aplikáciu "Joj play" je v súčasnosti stav takýto:
Aplikácia Joj play je oficiálne podporuje
Samsung - Ako vlastník televízora Samsung Smart TV s operačným
systémom Tizen môžete ako prémiový zákazník pohodlne
sledovať naše živé prenosy a prenosy udalostí, ako aj obsah na
požiadanie na svojom televízore. Aplikácia JOJ play je k dispozícii
na modeloch s operačným systémom Tizen 4.0 (od roku 2017).
LG - Ako vlastník LG Smart TV s WebOS 5/6 z roku 2020 alebo novším
si ako náš zákazník môžete stiahnuť aplikáciu JOJ play z WebOS
Store a prihlásiť sa do JOJ play pomocou QR kódu alebo webovej
stránky.

Aplikáciu JOJ play si môžete vychutnať na svojich Apple
zariadeniach jej stiahnutím z Apple Store (iOS) a nainštalovaním
do svojho mobilného zariadenia (podporovaný operačný
systém: od iOS 13 vyššie).

Aplikáciu JOJ play si môžete takisto stiahnuť z Google Play
a nainštalovať ak ste užívateľom mobilných zariadení
s operačným systémom Android 10 a vyšším.

X-86 kompatibilný procesor s aspoň 2,33 GHz alebo
Intel Atom s aspoň 1,6 GHz pre netbooky
▪ Windows 7, Windows 8.x, Windows 10 (32 bit a 64
bit)
▪ Duo-Procesor s najmenej 1,83 GHz Mac OS X verzia
10.10 alebo vyššie
▪ Safari (od Mac OS X 10.10), podporované od
všetkých modelov od roku 2012

Čo s tohto vyplýva?!
Nuž to, že na boxoch (podpora len na mobily a tablety!) z Andoidom ale aj Apple
NIE JE OFICIÁLNA PODPORA!
A skutočne je to tak, stačí sa na tento fakt spýtať na technickej podpore pre aplikáciu.
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

@mmiriboy

Čo sa týka notebooku tam je to ok Windows 11 to zvláda v pohode aj na tablete to ide do konca aj na mobile mám 8GB a CPU 2.0 GHz. ;) Takže asi tak ale tak uvidíme free verziu iba mám teraz som si dal Sweet tv na 14 dni som mal akciu tak som to využil.

sun26

@mmiriboy

Ako vidím, Tvoj zmysluplný príspevok plný faktov, nie každému stačil. Niekto ma potrebu neustále sa k hocičomu vyjadrovať. Aj keď nič múdre neprinesie, hlavná vec, že píše.
Tak som si povedal, že napíšem aj ja. Viem, že nenapíšem nič múdreho, hlavná vec, že napíšem.
Na displeji vo výťahu mi aplikácia Joj play nejde. Nejde mi ani na tlačidlovom telefóne. A čo ma najviac mrzí, nejde mi ani na displeji navigácie v traktore 🚜. Veľmi ma to mrzí, pretože verím, že na tak malých rozmeroch displejov by bol obraz ako víno.
Momentálne ma to moc neštve, pretože som si dal na pár týždňov Hot tv, mal som akciu, tak som ju využil.
Ak toto informovanie o mojich skúsenostiach niekomu pomôže, budem rád. Ak nie, tak nech sa snaží pochopiť pointu môjho príspevku.

RudoM
Registrace: 5/2020
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra