, sekce: Linuxové přijímače |
|
HD-BOX hlásí není signál nebo kostičkuje obrazDobrý den všem,mám satelitní tuner HD-BOX FS-9105+ a začal hlásit: "není signál" na všech kanálech, případně obraz naběhne, ale silně kostičkuje. Bydlím v paneláku a máme společné satelitní rozvody s dvěma zásuvkami do každého bytu. Mám také TV se satelitním tunerem a tam vše funguje perfektně na obou SAT zásuvkách. Zkoušel jsem i nový kabel. Ale v tom HD-BOXu to buď nejede vůbec (není signál) nebo to kostičkuje... Znamená to, že v HD-BOXu odchází nějaká komponenta? Někde jsem myslím četl, že HD-BOXům časem odchází napájení. Je to tento případ? A dá se to levně opravit? Díky předem za rady. |
hank1
Registrace: 2/2024 Příspěvků: 9 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
|
|
@Frank11CI slot jsem na HD-BOXu nikdy nevyužil. Vlastně jednou ano, když jsem chtěl zjistil, zda to nahrává nešifrovaně i když je karta v SMIT modulu v CI slotu. |
hank1
|
|
RE: HD-BOX hlásí není signál nebo kostičkuje o...Momentálně asi to nejlepší, co můžeš koupit, kromě dreama a vučka. Hned potom zgemma s CI slotem, ale octagon je lepší. Nech si to od prodejce nakonfigurovat s čtečkou, pokud se necítíš.Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 188 |
|
|
@tukanAno, už jsem Octagon objednal (i s konfigurací). |
hank1
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|