, sekce: Zkušenosti |
|
Jaký tv příjem ... SAT, terestriál, OTT ?Co dnes radíte zákazníkovy pro výběr tv příjmu ?Zatím jsem to řešil pouze jednou ... OTT jsem navrhl T90, Octagon 8008
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 435 |
| Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 83 | |
|
|
@TomSeniorNie nejde ti o IPTV. Z toho co si opisal ti zjavne ide o OTT. A na tzv. "dovolenkovy" prijem je asi najjednoduchsie pouzit nieco ako Google Chromecast, Google Streamer alebo nieco podobne. Mas tam svoj Google ucet , svoje nainstalovane aplikacie a zapojis to iba do HDMI portu TV v hoteli a sledujes. Ziadne info po tebe neostava. Rizikom by snad mohla byt iba hotelova wi-fi a to sa da vyriesit pouzitim VPN. Tu hodinovu tarifikaciu uz dalej rozoberat radsej nebudem...UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 023 |
|
|
RE: Jaký tv příjem ... SAT, terestriál, OTT ?Stále předpokládáš že mám k dispozici vlastní zařízení. Nemám vždy. Nejde o dovolenou. Tu já jsem od roku 1989 neměl a tím tuplem nemám ani ve stáří. Neumíš-li pochopit a poradit, prosím nekomentuj. |
TomSenior
Registrace: 3/2025 Příspěvků: 591 |
|
|
@TomSeniorNepredpokladam nic, poradil som ti zariadenie s rozmermi asi 10x5x1 cm, ktore by vyriesilo tvoj problem. A historia tvojich dovoleniek ma naozaj nezaujima. Ale tazko radit cloveku, ktory nerozlisuje medzi IPTV a OTT a ma vyslovene nerealne poziadavky. Maj sa dobre.UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 023 |
|
|
@Jean RenoZrejme sa jedná o internet od UPC. Ten bohužiaľ u nás nie je dostupný!VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 391 |
|
|
RE: Jaký tv příjem ... SAT, terestriál, OTT ?Internet od UPC to určite nie je. UPC nemá taký upload. Pravdepodobne ide o Airnet alebo Bellova. |
RudoM
Registrace: 5/2020 Příspěvků: 488 |
|
|
@samorostLEM40 pre rodinný dom ? Trochu luxus ...(btw. ja mám J_6700 aj s 1,7MHz rastrom VHF) |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 739 |
|
|
@RudoMMáš pravdu UPC to nie je! Ale ani Airnet to nie je - ten neposkytuje symetrický internet, upload má nižší než download! A "Bellova" by to mohla byť, ale zrejme pre našu obec to neponúkajú - neviem isto, musel by som si to preveriť.VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 391 |
|
|
@mmiriboy, RudoMAni jedno, ani druhe.Internet do RD mi dodava nitrianska firma OSTV. Televiziu riesim cez SAT (Skylink). |
Jean Reno
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 2 758 |
| Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 83 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|