Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Sweet Tv a Prima Sport

Prima Sport spuštěna na pozici 33... :8)

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005
Odpověď v diskusním vlákně

@jamess96

Už jsem to psal ráno do článku kde naladit Prima Sport. :lookaround:

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

@jackino

Omluva... Nevšiml jsem si... :lookaround: :lookaround:

jamess96

Prima Sport propagacia na Prima staniciach

Tak dalsi sportovy kanal, konkurencia sa rozmaha v tomto tejto sfere stale, ale co ma zere, vcera som zhaluze prepola na chvilku na Prima Krimi CZ kde davala Sberatele kosti, kukal som to asi 11min po prvu reklmu a tam vyskakovala pomaly kazde 2 minuty uputavka na Prima Sport,v pravom dolnom rohu.. Kua, ak to tak davaju na vsetkych svojich Prima klonoch, tak zbohom serial/film/dokument/relacia..
Lebo to je dost rusive ked tam este vylezie ten QR kod... To uz je proste moc.
A v tomto przneni obrazu su Prima i JOJka narovnako zle.. Markiza uz dlhsiu dobu to iste a Nova sa pridala v poseldnom roku/1,5 roku tiez intenzivnejsie... co to vnimam a teda za mna je to hodne rusivy prvok.. :((

Mopky
Registrace: 11/2009

@Mopky

Ked som tieto vyskakovacie uputavky a reklamy videl prvykrat v televizii v USA asi pred 15 rokmi, tak som si povedal, ze toto sa snad k nam nedostane. Mylil som sa... :-)

UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

@black13a

to bolo už u nás skôr ked začala na SK vysielať pred 30r Markíza, odvtedy sú to spojené nádoby-nový biznis Reklama a TV vysielanie i počas programu, ale je pravda že upútavky na nový program ktorý bude tak o týždeň len nedávno, zbytočne to všetko zaberá plochu ,musí sa robiť posun aby nevypaľovali raster pri niektorých typoch

Duzu
Registrace: 7/2005

@jamess96

mám obľúbené a tam si uložím kde je to logickejšie , napr. športové spolu

Duzu
Registrace: 7/2005

@Duzu

Jak říkáš! Já to mám stejně udělané. Nejdříve naše cz kanály,pak dokumenty,sport ,a hudební kanály...
Nedávno po aktualizaci se to perfektně přesouvá v těch oblíbených. Pěkně malá grafická změna,ale funguje to!!! :8) R^

jamess96

@black13a

Něco podobného měla i turecká stanice InterStar Tv na 7E a to ještě v analogu. Reklamy jim rolovaly dole na obrazovce a upoutávky na pořady občas vyskočily na obrazovce ve spod. A to byl rok 1998. Pouštěly tam suprově filmy především Sci-fi a Kanál D zase akční a karáčo s Bruse Levém. ATV také perfektní filmy . Terminátor,Duch atd... . :))) :)))

jamess96

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra