| 11.11.2007, 00:30.11 | |
Rozdělení signálu z DiSEqC motoru na 3 zásuvkyPoradí mi někdo, jakým způsobem by se dal rozvést signál (sat. z antény s DiSEqC motorem + pozemní z antenního systému s předzesilovači na každé anténě - 39k DVB-T + 48k Prima + širokopásmová ant. 21k TVP2, 47k Polsat + 8k TVP1 + FM) na 3 účastnické zásuvky (2x TV + PC), tak aby se dalo z každého připojeného digitálního satelitního tuneru ovládat DiSEqC motor pro natáčení satelitní antény. |
![]() falcor |
| 11.11.2007, 03:02.18 | |
RE: Rozdělení signálu z DiSEqC motoru na 3 zás...pěkná blbost,promiň,pokud budu koukat v jedné místnosti,tak mi v druhé má někdo točit motorem?,rozepiš se více o co ti jde. |
![]() pierrepetr |
| 11.11.2007, 09:53.30 | |
RE: Rozdělení signálu z DiSEqC motoru na 3 zás...Jde mi o to, jak připojit ty 3 tunery na anténu s motorem (snad přes nejaké relé?). Samozřejmě při sledování programu by se s anténou netočilo. V jeden okamžik bude zapnutý jen jeden tuner nebo by se sledoval jeden program na více tunerech, ale každým tunerem by se měla dát anténa natáčet. |
![]() falcor |
| 11.11.2007, 10:39.30 | |
RE: Rozdělení signálu z DiSEqC motoru na 3 zás...v elektro dostat kúpit rozbočovač signálu z 1 LNB na 3 prijímače (cenu neviem ale ja som teraz kúpil rozbočovač na 2 prijímače za 92 Sk). Ale pozor! Sledovat možeš naraz na všetkých len 1 rovnaký satelit a na nom programy rovnakej polarizácie |
![]() lubomir63 |
| 11.11.2007, 13:29.18 | |
RE: Rozdělení signálu z DiSEqC motoru na 3 zás...to máš zle vymyslené, skus radeji zainvestovat do T paraboly, případně normální šilháni to se da na 4 satelitnípolohy v pohodě. Nevím kam chceš otáčet a jak často, ale to tvoje řešení není nejlepší. Ahoj |
![]() pepiino |