| 26.11.2007, 18:45.39 | |
ZADANIE KLUCOVviem co stlacitaby sa mi zjavili kluce ci kody,ale neviem ktore mam prepisat napr.pre premiere,je ich tam vela,a ked neviem index napriklad,povie mi niekto co mam prepisat alebo podobne,dakujem,mam AB 550FTA |
![]() roman9511 |
| 26.11.2007, 18:55.35 | |
RE: ZADANIE KLUCOVPovieš nám koľko máš rokov? |
![]() robina2 |
| 26.11.2007, 19:04.59 | |
RE: ZADANIE KLUCOV\už mě to tady irituje.Já vím,že pro´ty kdo umí jsou některé dotazy směšné,ale každý nějak začínal.Bude mi 65 a k 60 jsem dostal počíteč a u kamaráda jsem viděl Humaxa,který hrál a dekodoval.Tak jsem si pořídil starší přijmač s motorem a díky Jose Brtníkovi který mě analfabeta za pomocí cca 600 emailů naučil pracovat s PC a Humaxem 5400 ,tak že vím jak se do něj pošle vše co je potřeba.Byl bych rád,kdyby jste se chovali k amatérům trochu slušně a neposílali je do pr.....Žádný učený z nebe nespad.A pokud žijete v domění že v oblasti satelitu jste někteří mistři světa,tak v jiné oblasti jste amatéři.To je vš a pokud jsem někomu ublížil,tak se omlouvám. |
![]() Svaca |
| 26.11.2007, 19:22.51 | |
RE: ZADANIE KLUCOVje k dispozícii veľa rôznych fór (podľa niektorých nickov "priblblých") ktoré sa zaoberajú jedným alebo viacerými typmi sat.prijímačov.Keď sa tu ale niekto rozhodne odkloniť menej skúseného nadšenca na niektoré z týchto adries nick začne žalovať že sa jedná o reklamu.Takže: Ako to tu má vlastne vyzerať? Všíma si vôbec niekto kto tu vnáša tieto úžasné nálady a praktiky? Veľa úspechov a pevné nervy začínajúcim nadšencom sat techniky s menej či viac úspešnými radcami-neradcami :))) |
![]() dempsey |
| 26.11.2007, 19:23.48 | |
roman9511podívej se zde tam najdeš co hledáš a umaž mezeryhttp://www.ab-forum.info/ |
![]() Karlos1 |
| 26.11.2007, 21:56.14 | |
@SvacaTak čo si mu neporadil ;PRadšej sa uč skákať do truhly a nerob tu obhájcu niekomu kto nevie ani písať po slovensky.Už ma začínate pekne štvať vy obhájcovia začiatočníkov a darebákov lenivých.Je to prvýkrát čo som sa tu na parabole takto rozčúlil a mrzí ma to dvojnásobne že to musím napísať človeku odomňa staršiemu. |
![]() robina2 |
| 26.11.2007, 22:48.37 | |
Pro lenivceUčit se,učit se,učit se.V době kdy jsem já sbíral informace o začátcích sat.vysílání,bohužel u nás internet ještě nebyl,tak o to to bylo ještě těžší. |
![]() Kamil_k4 |
| 26.11.2007, 22:52.40 | |
Pro robina2Když se tak navážíš do svaca.Umíš nastavit natáčení75E-45W,na polárním závěsu,za pomcí actuátoru,zadat za pomoci DO klíče do různých modulů,příjmačů.Umíš si do nich sám udělt"seting"naskenovat a to u u všeho co se ti dostane do ruky,tak se do nás starších navážej!Pravděpodobně umíš:ctrl c-v.Každý je tak starý jak se cítí.Někteří mladí na 80l. |
![]() zzaner |
| 26.11.2007, 23:52.26 | |
RE: ZADANIE KLUCOVNo holt je to těžké.A poradit jsem neuměl,protože mám Humaxe 5400. |
![]() Svaca |