Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
26.11.2007, 19:05.51

O toleranci

už mě to tady irituje.Já vím,že pro´ty kdo umí jsou některé dotazy směšné,ale každý nějak začínal.Bude mi 65 a k 60 jsem dostal počíteč a u kamaráda jsem viděl Humaxa,který hrál a dekodoval.Tak jsem si pořídil starší přijmač s motorem a díky Jose Brtníkovi který mě analfabeta za pomocí cca 600 emailů naučil pracovat s PC a Humaxem 5400 ,tak že vím jak se do něj pošle vše co je potřeba.Byl bych rád,kdyby jste se chovali k amatérům trochu slušně a neposílali je do pr.....Žádný učený z nebe nespad.A pokud žijete v domění že v oblasti satelitu jste někteří mistři světa,tak v jiné oblasti jste amatéři.To je vš a pokud jsem někomu ublížil,tak se omlouvám.
uživatel
Svaca
26.11.2007, 19:12.35

hmm

ale Sváčo:) .......................................................máš pravdu..:-(
uživatel
cb21
26.11.2007, 19:17.42

RE: O toleranci

A myslis si, ze tim ze napises tohle vlakno, tak se stane zazrak a vsichni se zmeni ?
uživatel
007
26.11.2007, 19:20.49

Souhlasím se Svacou..
uživatel
qwerqwer
26.11.2007, 19:25.45

to 007

No zázrak se nestane,ale snad to některým dojde a na chvíli budou tolerantnější
uživatel
Svaca
26.11.2007, 19:34.35

Bohuzel na zazraky davno neverim ...
uživatel
007
26.11.2007, 20:03.58

Cesi a tolerance to je rovnice o dvou neznamych.... :)))
uživatel
linuxik
26.11.2007, 20:10.59

No ono to sce se tak trocha najdřívějc cosi aj naučit sám a netahať hnedká rozumy ktoré ležíja napřiklad tu ako na talířu. Takýchto borcov sem tu viďél za ten týdeň co su tu vic jak tých co cosi vedija.
uživatel
Samuel
26.11.2007, 20:21.17

souhlas se Svacou, uz jsem to tu psal, je třeba rozeznat, kdo chce a opravdu neví a kdo slyšel že soused má něco zadarmo a honem to chce taky..ani já nemám vyč....ky rád, ale proč někomu nepomoc? Díky slušným a trpělivým. R^
uživatel
Luckyolda
26.11.2007, 20:21.38

...někdo napíše 600 e-mailů, někdo si informace umí vyhledat sám.
uživatel
dkdkdk
26.11.2007, 20:30.46

tak jak pisal dkdkdk.Taky sem se tu minuli týdeň dačo ptál a byl sem za blba a včil vim proč. Byl sem lini se obtěžovát sa poscháňat po informacích sám.Dobře my tak
uživatel
Samuel
26.11.2007, 21:26.21

007

na zazraky by jsi mel verit,jednou ho bude potrebovat kazdy
uživatel
nella
26.11.2007, 21:43.29

Všichni umějí číst....

Po registraci do fora bych navrhoval "nucené" přečtení informací v sekci ABC a Návody.Pěkný večer.Zdravím všechny "odborníky".
uživatel
Kamil_k4
26.11.2007, 22:00.08

Svaca "obhajca lenivých darebákov" METELESCU BLESCU!!!!!!! Rv
uživatel
robina2
26.11.2007, 22:14.19

nic bych neměnil,kdo vleze do vosího hnízda musí počítat s nějakým žihadlem,na silnici nikdo nebere ohledy na začátečníka,pokud to nemá vzadu napsáno,všichni máme stejné možnosti,všichni jsme se prokousávali začátky a ty jsou vždy těžké a pro každého,učte se ,než si sednete ke stolu chytrých,jinak budete působit směšně a všichni vás budou přehlížet :))) :))) :)))
uživatel
pierrepetr
26.11.2007, 22:31.53

pierrepetr

a vcele stolu bude sedet - KLAUS ne?
uživatel
fram
26.11.2007, 23:06.09

fram

pokud chceš sedět s Klausem,tak studuj ekonomii,nebo budeš za vola
uživatel
pierrepetr
26.11.2007, 23:56.52

Když jsem si to všechno přečetl,tak si říkám že já Karkulka jsem něco napsal.No ale kde se člověk dočtě něco o setingu,klíších,softweru a zadávání kodů.Přesouvání stanic,ladění a dalších věcech.Ale je to zbytečné.Tak dobrou noc pánové.
uživatel
Svaca
27.11.2007, 08:23.51

tolerance vs. pohodlnost

Kdyz se Svato v hypermarketu zeptas, ze potrebujes udelat svickovou, co mas delat, tak se taky zrejme nedozvis presny postup co delat s plynovym sporakem a jake hrnce pouzit a na postup ti doporuci kucharku. Kdyz se zeptas, jestli tohle maso je vhodne na tvuj zamer, uz mozna ano. Hodne lidi dostane PC, zapne ho, narazi na diskuzi a prvni co udelaji je, ze se zacnou ptat na neco, co je tu uz presne popsane, je to pohodlnost. Odpovedi na mnohokrat zodpovezene se dockas jen tehdy, je-li tu nekdo, kdo ma hodne casu a chuti si povidat. To nebyva vzdy a taky se to za tu dobu co tu pribyva tech pohodlnych hodne zmenilo, typicky priklad je Antonin, ktery kdysi trpelive vysvetloval ale nyni ho uz take presla chut. Da se to pochopit. Mene uz jeho nekdy az nehezke vylevy a osocovani, ale takovy je beh casu....
uživatel
lupo
27.11.2007, 09:10.25

To není můj názor, ani můj postoj, ani můj pocit. Mluv (piš) laskavě za sebe. Až budu potřebovat vykladače, dám ti vědět.
Pokud mi tady něco vadí, tak hloupá cenzura cenzurující nesmyslná slova (k0munistický) a ponechávající sprosťárny (šulín) a mazání příspěvků z důvodu "mě se nelíbil".
uživatel
Antonín
27.11.2007, 09:13.55

Hm, vlákno o toleranci, ale zatím čtu jen něco, co s tolerancí nemá nic společného! Podle čeho lze usoudit,že tázající je pohodlný lenoch? Vy znáte jeho pohnutky, nebo situaci v které se ptá? Já ne! Pro mě například (add absurdum) může být i lenoch třeba Antonín, kterej se válí u netu,nemá co dělat a přesto neporadí někomu, kdo je zoufalý z něčeho co musí řešit a čemu nerozumí.
uživatel
kuba
27.11.2007, 09:46.54

Já jsem neobyčejný lenoch. Možná bych mohl být všech lenochů král. ALE LENOŠÍM SI ZA SVOJE, NEKRADU, NEPOBÍRÁM SOCIÁLNÍ DÁVKY, ANI PŘÍSPĚVKY NA BYDLENÍ V REGULOVANÉM NÁJMU. Neschopné šulipuky to z čisté závisti nervuje do ruda. Co kdybyses paznehte kubo staral o sebe a ne o to, jestli já mám nebo nemám co dělat?
A co na to ctěný agent cenzor 007 - to se ti líbí, když se někdo otírá osobně o jiné účastníky diskuse? Žádný ban? Žádné mazáníčko? Jedna loď? Moje lenost je o satelitním tématu? Nebo mazání na tento týden už došlo - když se ti nelíbila diskuse o tom, že krást se nemá, a když už se krade, že se není hezké tím chlubit, a tím méně se navážet do lidí, kteří jsou proti nepoctivosti. To se totiž tentýž kuba navážel do spyka. A vlákno bylo vymazáno celé poté, co jsem napsal, že krást DigiTV, které občas i tady někteří nazýváte beztrestně CigiTV, je tentýž přístup k věci, jako provádí šmátravá ruka v cizí kabelce. Napsal jsem čí ruka a byl obviněn z rasismu. Napsal jsem, že je dost rozdíl mezi pirátěním jako technickým koníčkem/zábavou a komerčním hackem jako je Azbox. A bylo vymazáno. Bude vymazáno zase?
uživatel
Antonín
27.11.2007, 11:05.13

Milý Antoníne, možná sis nevšiml,že v závorce bylo slovo "absurdní". Byl to jen příměr,kde jsem vyzdvihl dva kontrasty, na jedné straně tzv. "pohodlné lenochy" a na druhé straně tebe, který většinou rád a ochotně poradí. Je to jen taková úvaha,jestli je vhodné triviální dotaz vždy odsoudit a napasovat na "pohodlného lenocha". Mým cílem nebylo urazit, ale ukázat. Jestli jsi to pochopil jinak, tak se omlouvám.
P.s. U toho spyka jsem ti to vysvětlil ve smazaném vlákně, ale pokud si to nečetl tak ještě jednou. " Asi nebyl dost šikovnej,protože mu třeba televizi neplatí tchýně," tak to bylo myšleno a proto tvůj výklad je pouze tvojí věcí. Za ten já nemohu.
uživatel
kuba
27.11.2007, 11:05.26

Musím s Antonínem

v poslední době souhlasit,lenochů se zde objevuje čím dal tím víc.RADIT se má,ale ne polopaticky,nato je škola.Když se nechceš učit,jsi lenoch.Totéž platí o práci.
uživatel
spyko
27.11.2007, 11:17.16

Mám na to zcela odlišný názor,který je potvrzen mnohaletou praxí z montáží satelitů. Opravdu jsou lidé,kteří potřebují poradit jenom s nějakou "ptákovinou" která jim ale znemožňuje další sat příjem.Vždyť jim stačí jen drobná rada a je vyřešíno.(po telefonu jich zdarma dávám mnoho) Potom nevidím důvod,proč by kvůli tomu museli vychodit vysokou školu!Opravdu to chce jenom trochu tolerance, nic víc. A když tě tyto dotazy uráží, tak na ně nereaguj, najde se jiný, který poradí.
uživatel
kuba
27.11.2007, 11:36.21

Tolerance

je krásná věc,ale má své meze.Přichází doba kdy nás ta tolerance vyjde velice draho,všechny a ve všem!
uživatel
spyko
27.11.2007, 13:03.08

Pokud bych mel vsechny blaboly co tady kdo napise cist, nedelal bych nic jineho ... na to nemam cas. Pokud nekdo na vec upozorni, tak se resi. Nadavat nekomu do cituji "paznehtu" je urazka porusujici pravidla. Kuba pise "ad absurdum", takze to urcite nemyslel jako urazku.

K0munisticky ... redakce slovo vyradila, protoze tohle neni politicke forum, me osobne by ani nevadilo, ale respektuji jejich rozhodnuti. Pokud by meli vyradit vsechny vulgarni slova a jejich mutace, tak by asi nedelali nic jineho a clanky bude psat pak kdo...

Jinak nejde o to co se me libi a nelibi, opet vytrhavani veci se souvislosti. Nelibi se me to v pripade, ze je to poruseni pravidel tohoto fora. Snad jsem to napsal jasne.
uživatel
007
27.11.2007, 14:41.51

Omlouvám se,omlouvám se,omlouvám se že jsem s tím začal.Ale musím se pochlubit,díky jedné dobré duši s Humíkem umím zacházet.Přeji pěkné odpoledne.
uživatel
Svaca
27.11.2007, 15:12.13

Takže lenoch je povolený a mám ho klidně snášet, ale pazneht ne?
Jak se to pozná?
Mně přijde být například lenoch horší urážka, než pazneht.
Ad absurdum.
uživatel
Antonín