| 27.11.2007, 21:49.15 | |
Plasma SAMSUNG PS42C91MDobry , chcem sa spytat na skusenosti s obrazom DiGi na plazmeSAMSUNG PS42C91M |
![]() cucpo |
| 27.11.2007, 23:24.11 | |
re:Plasma SAMSUNG PS42C91Mano, je to moje druhá plasma v našem útulném domově... a opět Samsung - vyroben SK listopad 2007,k věci: 14 dní jsem testoval jak docílit ideálního-brutálně dobrého obrazu a povedlo se... Nebudu zde vypisovat funkce, které tato TV má, od toho jsou jiné weby... důležité je HDMI a spolupráce s fergusonem HF 8800 HD (není podmínkou), propojení scart a RGB mám sice také, ale není to ono to je info, kdo nemá propojení HDMI, je to skutečně podstatný rozdíl, koukáme na ni v ložnici ze 2 metrů, pokud je pořad živě nebo reklama je to totálně čisté o HDTV test nova nemluvě už vůbec (špičková kvalita) tak jako demo programy u Vašich prodejců TV (? proč asi se brání pustit plasmu přes satelit?), pokud jde film záleží jak je dodán. Nastavení příjemné, tak jak je u Samsungu zvykem, luxusní ovladač s podsvícením FAV tlačítek, menu česky, cena příznívá...(můj prodejce na mě nebyl příliš hodný :( ) TV se otáčí na stojanu, POWER je krásně modře podsvícen, působí hezky. Co se týká digi TV, ano sleduji v testu... kvalita o malinko lepší než UPC, nedá se srovnat s CS linkem slovenské programy výrazně lepší než nova, balík ČT a prima - dobré, galaxie - mázlá (jako všude) viasaty - výrazně lepší, prostě je to koukatelné - pokus si stím člověk pohraje a zjistí na co která funkce je po prvotních nadávkách na providera zjistí, že ta kvalita vysílání na jeho zobrazovači není vůbec špatná. Poslední poznámka: na digi tv a UPC je skutečně lepší CRT TV plochá , alespoň 82 cm tyto TV jsou lepší na sledování výše uvedených... |
![]() Babui |
| 28.11.2007, 03:17.03 | |
RE: Plasma SAMSUNG PS42C91Mna str. videoexpert jsem ji nenašel, asi je moc nová..., kolik stála ? |
![]() Děda Petr |
| 28.11.2007, 07:20.21 | |
je tolacná Plasma.Osobne som ju nevidel v akcii....V spojení s DIGI Vám neverím,že to je " koukatelné ". |
![]() robo6969 |
| 28.11.2007, 08:24.16 | |
RE: Plasma SAMSUNG PS42C91Mrobo6969 mam tu plazmu doma UPC je fakt katastrofa tam to idem na buduci rok rusit.CIGI TV je naozaj pozeratelne je to nie maly rozdiel podla mna ale dost velky rozdiel.Jedine na CIGI TV nie je dobra Galaxia sport.Ked pominem CSlink(ktora robila tie zmeny) tak SkLink je parada naozaj oproti UPC a CIGI TV. |
![]() Mikoho |
| 28.11.2007, 08:51.59 | |
Mikohosúhlasím s Vami,že CS a SL sú pomerne dobré..... |
![]() robo6969 |
| 28.11.2007, 10:46.57 | |
RE: Plasma SAMSUNG PS42C91Mdakujem za reakcie , potesili ma takze vianocny darcek je vybraty |
![]() cucpo |
| 28.11.2007, 16:29.12 | |
@ allprosím,je tam důležité propojení mezi sat.recieverem a TV a to HDMI kabelem,pak je to ideální... 27-31 litříků v kamenném obchodě |
![]() Babui |