Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
06.12.2007, 16:32.30

nový soft u digi

Nový soft od digi mi nejen přeházel programy,ale u některých zamrzne! jak je to u vás?
uživatel
Kapka6
06.12.2007, 17:29.36

RE: nový soft u digi

u mňa je to tak, že ked chcem aby mi niekto poradil tak napíšem aký mám prijímač a soft ktorý mi robí problém
uživatel
lubomir63
06.12.2007, 19:47.09

tak to je jasne ze ma ofigo prijmac kdyz pise ze si nahral novi soft co dnes vidali ne ... stenjen problem a nedovolam se jim ani zaboha sem pekne nasranej
uživatel
reskator
06.12.2007, 20:05.59

Stejny problem mam i ja a kamarad, ktery si nahral novy OTA. Po nahrati noveho soft. se vymaze minimalne polovina ulozenych stanic, nahraji se z dalsich paketu stanice a kdyz se pustim do noveho stahovani tech spravnych programu a trideni, tak asi po pul hodine se milej Humax restartuje, vymaze mi dve tretiny programu a zbytek totalne rozhaze. Uz jsem pekne na.....j Mam diseqC. Nevim, jestli je to tim, a jestli to treba funguje bez nej. Je to rozhodne pekna pakarna a doufam, ze co nejrychleji bude k dispozici novej OTA.
uživatel
thomasde
06.12.2007, 21:12.14

nový soft u digi

U mna rovnaky problem vsetky programy mimo.
uživatel
Matomatias
06.12.2007, 21:13.21

cos čekal od Digi :)))
uživatel
pit178
07.12.2007, 10:16.51

stačí v nastavení zakázat něco jako automatickou aktualizace programů, nebo něco takového a pak teprve dát nainstalovat, nic to pak nerozhází a je OK, ale nejsem doma a název této položky opravdu jen odhaduji
uživatel
Skye17