Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
06.12.2007, 15:50.30

AzBox ST710

mam zajem o tento stroj a zajimali by me prakticke zkusenosti s nim jestli jsem dobre pochopil tak ma emu , nejaky expert na toto nejsem a zvedavost me laka to jsem si tak zjistoval info tak mi to pripada jednoduchy ,ale myslim si ze se mylim , pochopil jsem to tak ze do flasky dam firmware a dam do sat. pretahnu to do nej dam tovarni nastaveni a funguje treba d..i tv nebo se mylim , dale me zajima vlastnim TaT kartu jestli v tom jde bez problemu a jestli prehrati firmwaru mi ji nezablokuje a jestli jde pouzivat oboji emu i ofic. kartu bez konfliktu? predem diky za reakce
uživatel
viper
06.12.2007, 16:50.30

RE: AzBox ST710

Pokud vim tak vse funguje jak ma. Co jsem si zjistoval tak tam chodi karty UPC, TaT, Gital a DigiTv, ale vice informaci ti poda jeho propagator a veliky fanousek VF. Tohle si urcite nenecha ujit.
uživatel
Ulicnik
06.12.2007, 16:55.54

presne tohle by me taky zajimalo.. jsem vybiral pristroj, ktery ma emu, je relativne levny a snadno se s nim zachazi (treba oproti dreamboxu). Jeste k tem klicum.. kdyz bych mel verzi jbez usb tak musim klice zadavat rucne?
uživatel
BlackB
06.12.2007, 17:10.16

Rozdíl mezi s USB a bez USB je v jednožším nahráni sw ,setingu apod , dá se to přenést na USB klíčence , jinak se samozřejme dá všechno aktualizovat přes RS232 .
PS : V.F. je už asi za vodou , jinak by už měl plno aktuálních připomínek .....
;P ;P ;P
uživatel
lubos3nec
06.12.2007, 17:20.45

Nejsem asi ten spravny radce, ale mel jsem ho nekolik dni doma a zkousel jsem co umi. Premiere, Digi, Polsat, TPS AU - Autoupdate. Zadavani klicu neni nutne soft si je pri zmene vypocita sam. Jinak poskytovatele velice jednoduse umi AU zlikvidovat, potom prichazi na radu zadavani klicu pres DO. Ja jsem to zkousel jen pri aktivaci TPS neni to zadna veda a jde to. Existuje soft na zadavani klicu z PC, mel jsem smulu ale nikdy se mi nepodarilo dostat kody z AzBoxu do PC. Je moznost pri absenci USB dostat FW do prijimace pres krizeny kabel R232. Jinak si myslim, ze pro lidi co chteji zapnout a koukat je to vyhovujici. Podpora funguje, ted slibuji nejake prekvapeni tak uvidim co to je. Jinak kamarad co mi ho pujcil by byl ochoten prodat mi ho za poloviny nakupni ceny. Ted to zvazuji urcite by to prekvapeni pomohlo se rozhodnout. Nevim jestli tu odpovi nejaky majitel jelikoz jsou od mistnich odborniku neustale napadani. Pokud chcete objektivni informace zvolil bych jine forum nez je zrovna tohle.
uživatel
Ulicnik
06.12.2007, 17:36.50

pozrite na http://azbox.nazory.cz/. na zaklade uvedenych info na tomto fore som sa rozhodol pre kupu azboxu.su tam aktualne veci ako aj navody pre menejskusených. administrator je ochotny. otravoval som ho pol dna a vzdy ochotne odpovedal.
uživatel
hiero
06.12.2007, 17:40.43

Poznamka

Keď sa V.F.ozve, tak sa naň "vrhnete" ako hyeny na korisť.Keď je ticho,tak vám chyba a provokujete ho! :O
uživatel
notna
06.12.2007, 17:48.21

Re:AzBox

Ulicnik je dobrý rádce. Mám ho od 27.srpna a jsem s ním
absolutně spokojený.Vše funguje jak má.To překvapení -
snad Irdeto 2.Karty v něm fungují všechny(CS link,UPC,
Sky link a dokonce i DIGI) R^
uživatel
Antoš
06.12.2007, 23:42.57

AzBox

Skor ako to Irdeto2 myslim že Nagra3. Aspon na tej stranke azboxfiles to tak pišu. SOON **g** III.....
uživatel
johndoug