Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
15.12.2007, 06:54.57

Satlook Micro +

Mam pozicany satlook na nastavenie paraboly a podarilo sa mi prepnut nastavenie na spodny vstup(F-konektor).Poradte prosim ako sa dostat k tomu aby fungoval prvy teda vrchny vstup?
uživatel
peco
15.12.2007, 09:25.38

Nevím sice

jaký Satlook Micro + máš Ty, ale ten můj má po zapnutí dva bargrafy. Ten horní patří k hornímu eFku, a ten dolní patří k dolnímu eFku. Tak mi není jasné, co chceš přepínat?
uživatel
Enik
15.12.2007, 11:44.14

Satlook Micro +

Obidva vstupy podla manualu nemozu chodit naraz.Bud funguje jeden al. druhy.Vysvetlenie-po zapojeni kabla do prveho vstupu neukazuje signal.Po zapojeni do druheho-spodneho signal ukazuje predtym to bolo naopak. :((
uživatel
peco
15.12.2007, 11:57.10

Ten můj

ukazuje oba vstupy současně. Jen jeden ovšem umí DVB-S, ten spodní ukazuje jen sílu signálu. Asi v něm máš jiný FW než já. Takže Ti neporadím.
uživatel
Enik
15.12.2007, 12:37.57

Satlook Micro +

A mozno je nefunkcny vstup-1,proste pakazeny satlook.Dakujem za rady.
uživatel
peco
15.12.2007, 19:10.09

@peco

měření síly signálu funguje tak jak píše pan Enik.Horní pro in1,dolní pro in2.Funkce "digital"/NIT,Scan,Ber,S/N/ jsou k dispozici pouze pro vstup/in1.Myslim,že Tobě jde o funkci "Beeper" což je tónová signalizace síly signálu.Tu si přepínáš posloupným mačkáním na tlačítko "click" při označeném políčku "Beeper".Dělám to uplně automaticky,ale v tuto chvíli nemam SLM+ u sebe,tak doufám,že názvy funkcí či tlačítek nemotam. ;)
uživatel
Saxon