| 03.06.2007, 19:29.59 | |
otázečkaLidi napište prosím co je to EMU pořát tu otom někdo píše. |
![]() faanda |
| 03.06.2007, 19:53.10 | |
RE: otázečkano přeci pštros néé |
![]() Karlos1 |
| 03.06.2007, 19:56.30 | |
RE:Emu je firmware, který se nahrává do satelitního přijímače a krade televizní signál. Po zadání platných klíčů samozřejmě (lidově se tomu říká nakrmit kačera). |
![]() vortimond |
| 03.06.2007, 19:59.10 | |
EmuStačí si dať do Googla =význam slova emulace= - toto slovko sa tu tiež spomína a v skratke je to EMU. No a vyhľadávač hodí napr. tento odkaz:http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slovo/emulace Na tejto stránke je vysvetlenie: = napodobení činnosti jednoho zařízení pomocí jiného zařízení=. Čiže v tomto konkrétnom prípade softvérovo napodobuješ činnosť dekódovacej karty. |
![]() Eman |
| 03.06.2007, 20:01.09 | |
RE: otázečkaEmu je neviditeľná karta. Kto má EMU pozerá ako keby mal original kartu. Problém je len v jednom. Stále hľadať aktualne kľúče aj každý deň. Podrobne sa toho tu už popísalo strašne veľa a tým zainteresovaným už z toho šibe. Mne sa to tu tiež písať nechce. Samozrejme treba mať k tomu aj satelitný prijímač ktorý podporuje emu. |
![]() oneeeee |
| 03.06.2007, 20:29.29 | |
RE: otázečkaHmm dobře, ta neviditelná karta jak říkáš se dá koupit nebo je v nějakejch přijímačích?? |
![]() faanda |
| 03.06.2007, 20:55.08 | |
RE: otázečkaNeviditeľná karta sa kúpiť nedá. Ani na riginal software v sat. prijímači to nejde. O všetko sa starajú hackeri. situation 6: when caid1:ident1 till caidN:identN exist for channel sid, use them in order of this list.Sid on first caid/ident pair identifies sid for which list is used. All other sids ignore this list. P: caid1:ident1:sid, caid:ident, .caidN:identN CAID PRIO FILE : /var/etc/CCcam.prio yzerá to asi takto: situation 6: when caid1:ident1 till caidN:identN exist for channel sid, use them in order of this list. Sid on first caid ident pair identifies sid for which list is used. All other sids ignore this list. P: caid1:ident1:sid, caid2:ident2, .., caidN:identN CAID PRIO FILE : /var/etc/CCcam.prio potom je potrebné nájsť aktualne kľuče a už sa len pozerať na vybraný program. Nie všetko ide na emu. Do sat. prijímača je potrebné nahrať piratsky software , ktorý podporuje emu. Nie všetky sat.prijímače podporujú emu. musíš uviesť typ.sat prijímača , aby si dostak aktualnu odpoveď. |
![]() oneeeee |
| 03.06.2007, 21:16.45 | |
RE: otázečkajo tak já mám nějakej kaom 570, ale to už je potom spíš koníček có, né něco sledovat, ale , mě to běýí a tak. |
![]() faanda |
| 04.06.2007, 08:47.49 | |
RE: otázečkaaj pre KAON 570 existuje fw s podporou emulacie. |
![]() grantec |