| 25.12.2007, 22:39.24 | |
pro odborníka Antonína:-)Něco jsem četl,že nevíš co je to sledovač Digit. komunikace...když se přihlásíš do školičky :-) FEKT VUT,tak se to dozvíš zde: http://www.fit.vutbr.cz/study/course-l.php.cs.iso-8859-2?id=5841 |
![]() cb21 |
| 25.12.2007, 22:50.09 | |
a ještě bombonekpro D2MAC:-)na dvbsoftu se jukni do políčka D+ nagra3 :) |
![]() cb21 |
| 26.12.2007, 00:58.21 | |
@cb21.... uz tp nehul :scared: |
![]() Chytrolin |
| 26.12.2007, 09:32.31 | |
RE: pro odborníka Antonína:-)Hňupe, o "Sledovači Digitální komunikace" se tam nic přednášet nebude, neboť to je prázdný pojem. Kdyby tě studium zaujalo, tak se podívej na první diplomovou práci s zabezpečovacích kódech, která se na linkách na VUT dělala. Podívej se na jména a na datum. Zejména sleduj přednášející.Kromě toho sledovat Digitální komunikaci jistě lze mnoha způsoby a pro přenos dat a jeho řízení to jistě smysl má. Pro hackování karet je ovšem sledování jakékoliv komunikace kravina velikosti Brna. Komunikaci karty můžeš sledovat nejobyčejnějším programem jako je serialwatcher, protože nic jiného než sériový datovový vstup výstup karta nemá. Jsou sice vánoce, ale moje tolerance k hlupákům tím není nijak ovlivněna. Nerozumíš ani zbla tomu, co píšeš a není to trávou, ale geneticky daným potenciálem. |
![]() Antonín |
| 26.12.2007, 09:41.41 | |
@cb21/přestaň laskavě hulit trávůsatbox šlehni z okna a věnuj se něčemu čemu opravdu rozumíš.Na tu nagr3 se už laskavě vys.. a najdi si nějakou ženskou s 3kama,bez nagry. Jinak ten dream u toho Tvojeho známé,bez nagryho to jsem se fakt pobavil jako D2MAC a ostatní.Čaves. |
![]() kalanagg |
| 26.12.2007, 10:21.15 | |
@cb21"Ježíšek" ti měl dát aspoň trošku rozumu,ale opět se ti vyhnul obloukem-asi ví proč ... no jo nadále ti zůstává IQ zescchlé tykve :laughing: :laughing: |
![]() jamess96 |