27.12.2007, 17:37.32 | |
Nejde mi Diseqc přepínačMám přijímač Homecast 3000 CRCL na dvě družice, obě jsou naladěné, programy stažené, ale Diseqc přepínač (2.0) nefunguje dobře. Jdou pouze programy buď z jedné, nebo z druhé družice, mezi nimi musím přepínat ručně (v ladění). V manuálu jsou pokyny pouze pro Diseqc 1.0 až 1.2.Děkuji předem za radu. |
![]() Jarouš |
27.12.2007, 17:40.56 | |
RE: Nejde mi Diseqc přepínačMusis nastavit v menu ANTENA pro kazdou druzici Diseqc. Pak teprve vlezes do ladeni a naladis stanice dane druzice. Homecast prepina kdeco, v tomto zcela bezproblemovy stroj. 2.0 je OK, jde o prepinac, ktery muze komunikovat obousmerne, to nevyuzijes. Nastavic v menu ANTENA typ prepinase Diseqc a moznost das A nebo B podle toho co kde mas a kolik mas jednotek. |
![]() J a |
27.12.2007, 20:04.55 | |
H-3000Jiz nekolikrat se mi stalo,ze nesel D-prepinac,jen jedna druzice,kurna byl samozrejme vadny ,dal jsem jinou znacku nez ten z akcnich /sad supermarketovych/a prepinac makal jak ma,tak pozor na dobry prepinac z made in CHi... Dat jinny a bude to makat. |
![]() Jendaj |
27.12.2007, 20:18.17 | |
RE: Nejde mi Diseqc přepínačHomecast musi predevsim dobre nastavit. Neni slozity ale hodne lidi tam dela jednu chybu. Homecast je jeden z mala prijimacu, kam muzes dat Diseqc treba z Ciny. Netvrdim, ze nemuze byt vadny, ale spis to ma blbe nastavene. |
![]() J a |
27.12.2007, 20:52.49 | |
3000 HomMas pravdu,musi udelat hlavne prvne to co jsi uz napsal, priradit nejprve druzice diseQ. Pak teprve ladit .Ovsem ty male cinske prepinace,uz nechci ani videt. |
![]() Jendaj |
27.12.2007, 23:15.43 | |
RE: Nejde mi Diseqc přepínačto nevím kde se chceš rozhlížet,když je tam napsáno made in germany,je to čína to si piš |
![]() pierrepetr |