Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
27.12.2007, 17:37.32

Nejde mi Diseqc přepínač

Mám přijímač Homecast 3000 CRCL na dvě družice, obě jsou naladěné, programy stažené, ale Diseqc přepínač (2.0) nefunguje dobře. Jdou pouze programy buď z jedné, nebo z druhé družice, mezi nimi musím přepínat ručně (v ladění). V manuálu jsou pokyny pouze pro Diseqc 1.0 až 1.2.
Děkuji předem za radu.
uživatel
Jarouš
27.12.2007, 17:40.56

RE: Nejde mi Diseqc přepínač

Musis nastavit v menu ANTENA pro kazdou druzici Diseqc. Pak teprve vlezes do ladeni a naladis stanice dane druzice. Homecast prepina kdeco, v tomto zcela bezproblemovy stroj. 2.0 je OK, jde o prepinac, ktery muze komunikovat obousmerne, to nevyuzijes. Nastavic v menu ANTENA typ prepinase Diseqc a moznost das A nebo B podle toho co kde mas a kolik mas jednotek.
uživatel
J a
27.12.2007, 20:04.55

H-3000

Jiz nekolikrat se mi stalo,ze nesel D-prepinac,jen jedna druzice,kurna byl samozrejme vadny ,dal jsem jinou znacku nez ten z akcnich /sad supermarketovych/a prepinac makal jak ma,tak pozor na dobry prepinac z made in CHi... Dat jinny a bude to makat.
uživatel
Jendaj
27.12.2007, 20:18.17

Homecast musi predevsim dobre nastavit. Neni slozity ale hodne lidi tam dela jednu chybu. Homecast je jeden z mala prijimacu, kam muzes dat Diseqc treba z Ciny. Netvrdim, ze nemuze byt vadny, ale spis to ma blbe nastavene.
uživatel
J a
27.12.2007, 20:52.49

3000 Hom

Mas pravdu,musi udelat hlavne prvne to co jsi uz napsal, priradit nejprve druzice diseQ. Pak teprve ladit .Ovsem ty male cinske prepinace,uz nechci ani videt.
uživatel
Jendaj
27.12.2007, 23:15.43

to nevím kde se chceš rozhlížet,když je tam napsáno made in germany,je to čína to si piš
uživatel
pierrepetr