Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
27.12.2007, 18:15.44

gitalka

Kupil som si kartu gital zaklad a potrebujem ju zaregistrovať. Pred 2 týždnami sa tu už o tom písalo, že môžem aj na seba, ale v predajni mi povedali, že to musí byť len na českého občana, ináč že mi pojde len čt1,2 a ja chcem aj novu,primu a čt4. Tak teraz neviem ako ďalej. Dá sa to po prípade aj neskôr preregistrovať, ak by som mal po zaregistrovani na seba problem ?
uživatel
martin68
27.12.2007, 18:26.13

RE: gitalka

napíš tam svoju adresu a v kolónke kde ju budeš používať daj česká republika a nie slovenská republika to je celé.
uživatel
Jupi
27.12.2007, 20:30.51

gitalka

Mam gitalku pol roka reg. na seba- SK. Ide mi aj no. cinema, STV - doplatil som 200čk.
uživatel
Jozef191
27.12.2007, 20:52.06

tak tak, gital je fajn. nedavno som ju registroval a napodiv mi idu vsetky pay tv, ktore uz mali prestat ist. Je to od nich mile. Ale mozno na silvestra bude uz tma ked ma skoncit akcia na Spektrum 31.12.
uživatel
Freedox
28.12.2007, 00:42.32

ano ano GITAL je fajn

ja som to tu tiez skor cital a zaregistroval UZIVANIE = CZ
a ADRESU som dal svoju slovensku,,a potvrdilo to OK
a k tomu daly (vianoce-ACTION) vsetky platene kanaly do konca roka,aj XXX mi islo par dni :bigeyes: ,ale uz nejede,
Ved uvidime ci nam to z Gitalu po mesiaci nezablokuju :laughing:,,,
ale boly by hlupy,,lebo ja som "tou formou" registrace nakazil uz velmi vela zakaznikou,,dokonca i niektore electro-predajne,ktore tomu dodnes neveria,a cakaju na moju skusenost,,,
ved uvidime :) ked chce mat Gital viac SK zakaznikov,mali by dat lepsie info o TEJ registracii,no ktovie ci s tym mozu az tak do eteru ,lebo ta akcia pre uzivanie Gitalu na SK ju slaba...
inac Vesele vianoce Prajem vsetkym :) Gitalu,TaT,skylinku
uživatel
markes
28.12.2007, 15:49.41

Vdaka za reakcie vsetkym. Tak to skusim a potom sa uvidi.
uživatel
martin68