27.12.2007, 18:15.44 | |
gitalkaKupil som si kartu gital zaklad a potrebujem ju zaregistrovať. Pred 2 týždnami sa tu už o tom písalo, že môžem aj na seba, ale v predajni mi povedali, že to musí byť len na českého občana, ináč že mi pojde len čt1,2 a ja chcem aj novu,primu a čt4. Tak teraz neviem ako ďalej. Dá sa to po prípade aj neskôr preregistrovať, ak by som mal po zaregistrovani na seba problem ? |
![]() martin68 |
27.12.2007, 18:26.13 | |
RE: gitalkanapíš tam svoju adresu a v kolónke kde ju budeš používať daj česká republika a nie slovenská republika to je celé. |
![]() Jupi |
27.12.2007, 20:30.51 | |
gitalkaMam gitalku pol roka reg. na seba- SK. Ide mi aj no. cinema, STV - doplatil som 200čk. |
![]() Jozef191 |
27.12.2007, 20:52.06 | |
RE: gitalkatak tak, gital je fajn. nedavno som ju registroval a napodiv mi idu vsetky pay tv, ktore uz mali prestat ist. Je to od nich mile. Ale mozno na silvestra bude uz tma ked ma skoncit akcia na Spektrum 31.12. |
![]() Freedox |
28.12.2007, 00:42.32 | |
ano ano GITAL je fajnja som to tu tiez skor cital a zaregistroval UZIVANIE = CZa ADRESU som dal svoju slovensku,,a potvrdilo to OK a k tomu daly (vianoce-ACTION) vsetky platene kanaly do konca roka,aj XXX mi islo par dni :bigeyes: ,ale uz nejede, Ved uvidime ci nam to z Gitalu po mesiaci nezablokuju :laughing:,,, ale boly by hlupy,,lebo ja som "tou formou" registrace nakazil uz velmi vela zakaznikou,,dokonca i niektore electro-predajne,ktore tomu dodnes neveria,a cakaju na moju skusenost,,, ved uvidime :) ked chce mat Gital viac SK zakaznikov,mali by dat lepsie info o TEJ registracii,no ktovie ci s tym mozu az tak do eteru ,lebo ta akcia pre uzivanie Gitalu na SK ju slaba... inac Vesele vianoce Prajem vsetkym :) Gitalu,TaT,skylinku |
![]() markes |
28.12.2007, 15:49.41 | |
RE: gitalkaVdaka za reakcie vsetkym. Tak to skusim a potom sa uvidi. |
![]() martin68 |