| 05.06.2007, 11:48.45 | |
Antoníne prosím o radu!Před pár týdny jsi mi poradil (v odpovědi na můj =kompetentní= dotaz jaký SAT přijímač), abych si pořídil PC se sat kartou. Kamarád mi PC staví, karta Pinnacle PCTV Dual Sat. Jde mi o to , jaké zařízení pro karty UPC a Digital. Asi se ptám opět jako vidlák, ale prosím poraď mně. Díky. |
![]() visjar |
| 05.06.2007, 12:43.54 | |
Re:visjarSice nejsem Antonín ale v PC aspoň jeden volný seriový port RS232 (COM1,2...)Upc kartu rozjedeš v programátoru Pheonix/Smause. Digital?/pokud myslíš D+ tak ano/ pokud jsi mněl na mysli Digi tv tam to nejde musíš mít jejich přijímač. |
![]() alda |
| 05.06.2007, 17:23.11 | |
RE: Antoníne prosím o radu!Rozhodně a vřele doporučuji držet se karet SS1 (nikoliv SS1CI to není SS1), nebo SS2 v případě dostatečně výkonného počíatče. Jinak můžeš narazit na to, že nebude exsitovat software.Karta DigiTV provozovat jednoduše nepůjde. Alda má pravdu. (tedy ono to jde, ale pro laiky je to nedostupné řešení, leda by ti to někdo připravil). Asi ovšem myslíš kartu Gital, a to pro změnu jde. Pokud vím neexistuje zatím soft, který by uměl zapisovat oprávnění - pro žádnou z uvdených karet (tedy až na španělský Digital+, kde to PMCAM zvládá, ale to asi není předmět). |
![]() Antonín |
| 06.06.2007, 07:37.42 | |
RE: Antoníne prosím o radu!Pánové, díky za radu. Jde samozřejmě o kartu Gital. |
![]() visjar |
| 06.06.2007, 08:37.48 | |
RE: Antoníne prosím o radu!Kup si SS2 (asi v současnosti už nejde postavit počítač, kde by bylo potřeba SS1).Pro karty potřebuješ phoenix interface. Pokud budeš chtít dvě najednou, zvaž verzi pro USB. Myslím, že to vyráběl ZIP. Nevím přesně. Musíš si najít. Soft asi nejlepší bude NewCS a k tomu plugin WinCSC. Neřešitelný problém před tebou zbude jediný. Automaticky to nezapisuje oprávnění. Tzn. buď se to budeš muset naučit udělat ručně (lognout stream, vybrat EMM, připravit instrukce, poslat do karty, jsou na to různé pomocné softy), nebo karty jednou za měsíc vložit do standardního přijímače, nebo k tomu NewCS serveru připojit přes síť i nějakého dalšího klienta s EMM (mgcamd a dreambox). Čisté řešení zápisu oprávnění není. |
![]() Antonín |