Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
09.06.2007, 13:25.48

ITALO DISCO 80-te roky

Vedela by dobrá duša poradiť, kde by sa dal sledovať tento žáner alebo aspoň nejaký program, predpokladám na nejakej Italo stanici. Veľmi vám dopredu ďakujem.
uživatel
jklajban
09.06.2007, 14:24.58

RE: ITALO DISCO 80-te roky

zkus nejaky internetovy radia...treba golden radio...je jich tam plno...a nebo mrkni na torrenty...tam je toho taky dost
uživatel
Kimm
09.06.2007, 14:51.51

Doporučuju

http://www.977music.com

Když si stáhneš program Screamer radio, budeš mít velký výběr.
uživatel
digifajn
09.06.2007, 16:28.30

Tohle je přímo stanice co jede JEN italo

http://www.radiostaddenhaag.nl/
uživatel
paja1
09.06.2007, 17:30.15

Vďaka Vám aj za toto ale myslel som TV
uživatel
jklajban
09.06.2007, 18:04.15

Na platforme Sky Italia, ale musíš mať kartu
uživatel
Crescenzio
09.06.2007, 22:06.17

Italo disco

Italo disco je dost problem je to aj moj oblubeny zaner ale nepodarilo sa mi objavit tv stanicu ktora by tento zaner hrala.Hladam ju da sa povedat odkedy mam satelit a dodnes mam mozno nejake 2-3 dvdcka ktore som za ten cas pracne ponahraval z roznych stanic.Svojho casu ked este bezalo MCM tak tam chodilo v sobotu v noci dost klipov ,potom ich presunuli na MCM POP do programu popkitch ale uz davno MCM nechytam tak neviem ako je to teraz...Jeden cas aj na TMF bezal vecer taky program zamerany na 80s ale aj to uz nechytam.Na staniciach ako VH1 a pod. tento zaner vobec nehraju a ak tak len naj hity ako Sabrina a pod...S toho co chytam teraz tak veeelmi malo sa da pozriet na talianskom Carpet Diem alebo tak nejako sa vola jedna stanica na Hotbirde...Niekedy sa da na stanici Italia1,Canale5 alebo Rete4 vymaknut program ,podobny nasemu hit storocia a tam si pozvu nejakych hosti ale to by si musel sledovat ich program na internete...minule som takto nahodou videl napr.Den Harrova.
uživatel
satelit1
10.06.2007, 00:20.42

Dobrá muzika býva vždy ťažko dostupná. Iste budú niektorí fajnšmekri ITALO DISCO so mnou súhlasiť.
uživatel
jklajban