| 09.06.2007, 19:32.07 | |
poradte odborníci humaxpohnula se mi při velkém větru parabola na motoru,to mám již opravené. než jsem to zjistil tak jsem si humax 5400 uplně rozladil. Tak jsem si stáhl kompletní balíček od omegy z 29.5. http://www.crosat.org/ motor mi otáčí, uroven signálu mám ale kvalitu signálu ne ,nemužu naladit žádnou družici.Prosím poradte mi, nebo pošlete vaše vychytávky na humax děkuji email milanos202@seznam.cz z předešlých rad nejsem moudrý, několik dnů už to zkouším a pořád nejde nic |
![]() milanos |
| 09.06.2007, 20:08.10 | |
RE: poradte odborníci humaxZle nadstavená anténa! |
![]() Omega |
| 09.06.2007, 21:45.10 | |
ré.TémaOmega má pravdu v návodech si vyhledej nastavení ohledně 0 bodu a tam začni |
![]() kapr |
| 09.06.2007, 21:49.36 | |
poradte odborníci humaxMal som podobny problem tu pomoze len rucne vyhladat jednotlive druzice a potom ich po jednej ukladat a uz to potomfunguje.Treba sa pozriet do menu na rucne vyhladavanie a zacat trebars od astry.Ale bolo by dobre nastavi parabolu zrejme je zla aj vyskove vybrat jednu druzicu napr.astru a na volnom programe nastavit aby bola aj kvaalita signalu. |
![]() jozvlk |
| 10.06.2007, 17:57.05 | |
pomocNa nastaveni paraboly jsem měl firmu,všechno vyzkoušela na jejich monitoru vše ok. Přesto mi to nejde. Nevím jestli nebudu vypadat jako blbec ,když je pozvu znovu.Pokud je to anténou ,já myslel ,že mi někdo pošle své nastaveni, setting atd...Programy mám tím to nebude, tím bych vyloučil jestli je to nastavením či špatně nastavenou anténou. Nebo mě čeká oprava. |
![]() milanos |