Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
11.06.2007, 06:20.16

Illusion M5

Stretol sa niekto s týmto problémom:Po zapnutí mi vypisuje po anglicky,že je skrat na vstupnom obvode mám stlačiť OK a tým vlastne pošlem prijímač do pohotovostného stavu.Píše tam aj,aby som skontroloval inštaláciu.Zrejme tam odišlo niečo natvrdo pretože to píše aj keď mám vstup odpojený.Vďaka za každú dobrú radu.
uživatel
labsat
11.06.2007, 07:16.19

RE: Illusion M5

Robi to aj ked odpojis koaxial?
uživatel
Illusion
11.06.2007, 07:57.45

RE:Illusion

Robí to stále aj pri odpojenom koaxe.
uživatel
labsat
11.06.2007, 08:22.33

Aj mne to robilo.Zmen Vectru a bude to OK.
uživatel
ruhros
11.06.2007, 08:23.06

Vlastne nie Vectru ale Soft.
uživatel
ruhros
11.06.2007, 08:23.45

pohoda

niekedy zblbne kvoli zlemu settings

mozno staci nahrat starsiu zalohu - pustit ju pri zapnuti prijimaca

ak nie, daj tovarne nastavenia, prides o naladene kanaly a nastavenia konvertorov a motora
uživatel
batman
11.06.2007, 08:30.22

Občas robím takú očistu

Ono sa po čase nazberá sairajt, rôzne už nefunkčné kanály...
Tak klasika, všetko zmažem killerom, a pekne od začiatku celá inštalácia. teda dakedy použijem dajakú zálohu.
uživatel
lubor
11.06.2007, 09:07.39

RE:Illusion

Chlapi ďakujem za rady,ale nechápem čo sa udialo,všetko to totiž chodilo,odskúšal som si aj multicam aj vectru.Potom som to dal zákazníkovi,nech si to zapojí.Keď to zapájal ja som pri tom nebol,takže ma napadlo,či niečo nedal na vstupe do skratu,a zapracovala nejaká ochrana.Ale skúsim tie kroky,ktoré mi radíte.Je síce otázne či ma vôbec pustí do firemného nastavenia,pretože dosť rýchlo po zapnutí vyhodí nápis o skrate na vstupe.Ak dám firemné nastavenia musím asi znovu nahrať multicam a vectru,mám pravdu?
uživatel
labsat
11.06.2007, 10:17.08

sak som to pisal

citas len posledny prispevok?

sak som to jasne napisal, pri factory default prides len o nastavenia LNB a motora a vsetky naladene kanaly

ak mas zalohu settings tak ich prehraj tak ze pustis upload a zapnes prijimac, pri zapnuti on automaticky spusti upload settings alebo firmware alebo hocicocho

zvykne to inak robit ked bolo zle nastavene LNB a diseq, ked je nastavene diseq ale ide priamo na LNB a podobne
uživatel
batman
11.06.2007, 10:46.22

Re:Batman

Ďakujem za radu.Skúsim ten factory default.Len neviem či si ma pochopil,skoro hneď po zapnutí a vyhodení nápisu short circuit on antena input,mi prikazuje stlačiť OK a akonáhle stlačím OK ide do pohotovostného stavu.Ale presto všetko to skúsim.Teraz som v robote poobede sa uvidí.Ešte raz vďaka.
uživatel
labsat
11.06.2007, 10:54.41

aj aj som ti pisal,ze mi robilo presne to iste.daj tam iny soft.ja som nahodil 5.28. a mam odvtedy pokoj.nestalo sa mi to ani raz.Ja mam M3 a pomohlo to.
uživatel
ruhros
11.06.2007, 14:15.36

plati to druhe

ak nevies vojst do menu tak plati to druhe:

opakujem 3 krat:

ak mas zalohu settings tak ich prehraj tak ze pustis upload a zapnes prijimac, pri zapnuti on automaticky spusti upload settings alebo firmware alebo hocicocho
uživatel
batman
11.06.2007, 16:01.06

re:batman

a kterým programem to nahráváš mě po mě to chce vždycky potvrzení nahrávání přes Menu - komunikace - nahrání SW z PC to přijímač, jediné kdy se to neptá je pokud použiješ killer na uvedení do továrního nastavení.
uživatel
P-U-M-A
11.06.2007, 16:55.33

po zapnuti

ak dobre viem vzdy po zapnuti ak je spusteny upload z PC povedzme loader 1.4 - uz bolo stlacene upload - tak ked sa potom zapne M2/M3/M5 takpri zapnuti sa hned spusti upload toho co posielas, moze byt setting alebo soft

skusal som len novy soft alebo celu zalohu myslim
uživatel
batman